Bedrijfsborrel

Topkwaliteit in licht en geluid!

 

Meer dan 15 jaar ervaring

 

Vele visuals

 

Scherpe prijs

 

Bijkletsen tijdens de bedrijfsborrel!!

Bedrijfsborrels zijn er niet alleen om lekker te drinken, maar het versterkt ook de teamspirit. Met een passende achtergrond muziek is een bedrijfsborrel ideaal om even relaxed bij te kletsen. Voor deze borrel kunnen wij u helpen met de keuze van de muziek, maar ook de aankleding van de locatie.

Natuurlijk kan een bedrijfsborrel ook als bedrijfsuitje gebruikt worden om samen met de collega’s gezellig te praten over zaken die niet met het werk te maken hebben. Gewoon lekker onder het genot van een drankje en een muziekje, zonder dat men per se moet dansen. Dat geldt voor een bedrijfsborrel, kerstborrel of nieuwjaarsborrel.

Het is geen personeelsfeest, maar een gezellig samen zijn van collega’s of klanten, onder het genot van een hapje en een drankje. Wat betreft de muziek kunnen wij dit voor u verzorgen. U kunt zelf bepalen of het achtergrond muziek moet zijn of dat er ook gedanst mag worden. Wij vullen alles naar uw wens in.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

 

All-in Prijs

 

Z

Stijlvolle Led Shows

 

l

TPW Beoordeling 9,8

 

Dj huren bedrijfsborrel

Naast het gezellig samen zijn met uw collega’s, is het natuurlijk ook leuk als er muziek is. Sound4all werkt alleen met allround ervaren dj’s, die elke gewenste stijl kunnen draaien. Of het nu een lounge achtergrond muziek moet zijn, tot feestmuziek van verschillende stijlen. Belangrijk is dat het geluid op zo’n volume staat, dat men nog gezellig kan kletsen, maar ook lekker kan dansen op de beat van de muziek. De dj draait geheel naar uw wens!

Mogelijkheden bedrijfsborrel

Een andere mogelijkheid voor uw bedrijfsborrel is dit opvrolijken met een lounge saxofonist. Samen met de dj zorgt de saxofonist voor een sfeer die past bij uw borrel. Een stukje live muziek kan dan juist zorgen voor een beetje extra sfeer.

Maar ook een zanger of zangeres is mogelijk. Een leuke afwisseling van de dj met de zanger of zangeres, verhoogt de sfeer en trekt ook even de aandacht van alle gasten. Sound4all werkt vaak met een band, artiesten of saxofonist samen.

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.