Kerstborrel

Topkwaliteit in licht en geluid!

 

Meer dan 15 jaar ervaring

 

Vele visuals

 

Scherpe prijs

 
Deze borrel is voor vele werknemers een uitje waar men elk jaar naar uit kijkt. Helemaal in de winterse kerstsfeer, onder het genot van een drankje, genieten van uw borrel en even bijkletsen over afgelopen jaar. Daar hoort natuurlijk ook kerstmuziek bij.

Onze dj’s draaien de kerstnummers van vroeger, maar ook van dit moment. Naast een dj kunt u ook kiezen voor een led drive-in show voor uw borrel. Tevens kunnen wij de locatie in kleur doen veranderen met onze led verlichting. Maak van uw feestelijke borrel een klein bedrijfsfeest, helemaal in de kerstsfeer met een lounge saxofonist van Sound4all.

Naast een dj huren voor uw kerstborrel, zijn er nog meer mogelijkheden. Een stukje live entertainment naast onze dj. U noemt een kerstliedje en onze saxofonist speelt het mee. Wacht niet tot het einde van het jaar maar vraag op tijd naar onze mogelijkheden voor uw kerstborrel.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

 

All-in Prijs

 
Z

Stijlvolle Led Shows

 
l

TPW Beoordeling 9,8

 

Aankleding kerstborrel

Naast het huren van de allround dj van sound4all, kunnen wij u ook helpen met de aankleding van uw kerstfeest of borrel. Uw locatie geheel in kleur aanpassen, voorzien van gevelverlichting, videoscherm met kerstfoto’s of video’s. Er is veel mogelijk om uw werknemers in een prachtige kerstsfeer te brengen.

Rond kerstmis is het tijd om even gezellig samen te zijn en te genieten. Met een drankje, een hapje en natuurlijk leuke kerstmuziek. Wij brengen u in de gezellige kerstsfeer met zowel licht en geluid. Maak vrijblijvend een afspraak en samen maken we een concept op maat!

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.