Nieuwjaars borrel

Topkwaliteit in licht en geluid!

 

Meer dan 15 jaar ervaring

 

Vele visuals

 

Scherpe prijs

 

Laat de kurken maar knallen!

Een dj huren voor uw nieuwjaarsborrel doe je bij Sound4all. Allround bruiloft en feest dj’s die hun vak verstaan en meer dan 10 jaar ervaring hebben.

Een nieuw begin start bij een goed gesprek met het gehele personeel. Een nieuwjaarsborrel is meer dan alleen een drankje. Een ontspannen sfeer waar het even lekker borrelen is met de collega’s, maar ook even bijpraten over de toekomst van het bedrijf. Bij deze borrel hoort een een vrolijke sfeer die onze dj’s kunnen creëren met de juiste muziek. Kiest u voor live muziek tijdens de borrel zoals onze saxofonist, of geeft u toch de voorkeur aan onze dj? Ook samen is mogelijk.

Dj huren Nieuwjaarsborrel

Wanneer u op zoek bent naar een dj voor uw nieuwjaarsfeest, kunnen wij u helpen. U kunt van tevoren tot in detail aangeven wat wel en niet gedraaid mag worden tijdens de feestavond. De dj’s hebben minimaal 10 jaar ervaring en kunnen alle stijlen van muziek draaien. Naast het huren van een dj is er meer mogelijk.

Te beginnen met een prachtige led verlichte drive-in show. Keuze uit verschillende shows, voor zowel kleine als grote feestlocaties. Zie hiervoor “EXTRA OPTIES” op onze homepagina. Laten we het nieuwe jaar goed uitpakken met een mooie drive-in show die voorzien is van topkwaliteit licht en geluid!

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

 

All-in Prijs

 
Z

Stijlvolle Led Shows

 
l

TPW Beoordeling 9,8

 

Aankleding Nieuwjaarsborrel

Uw nieuwjaarsborrel met een lekker glaasje champagne, vrolijke nieuwjaarsmuziek en uw locatie geheel in stijl aangekleed ? Dat zijn de ingrediënten voor een ontspannen en kleinschalige feestavond. Met onze led verlichting kunnen wij uw locatie in stijl verlichten. Met onze draadloze verlichting is veel mogelijk en op alle plaatsen inzetbaar. Zo kunnen wij de muren aanlichten en zelfs de buitenkant van uw locatie.

 Ook is het leuk om de feestavond te voorzien van een stukje live muziek. Wat dacht u van een dj samen met een lounge saxofonist. Heerlijk stukje muziek op de achtergrond terwijl u gezellig met uw collega’s onder het genot van een drankje en een hapje, lekker bij kunt kletsen. Natuurlijk hebben we meer mogelijkheden wat betreft live artiesten.
Een zanger of zangers kan ook zorgen voor een heerlijk stukje live entertainment tijdens het nieuwjaarsfeest.

Er is veel mogelijk, maar is het de bedoeling dat de muziek op de achtergrond draait, of wilt u graag dan de gasten op een gegeven moment toch gaan dansen. Dan kunnen wij u ook helpen met een prachtige led verlichte dansvloer. Van een “klassieke” dansvloer tot een super hippe digitale ledvloer.

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.