Personeels feest

Topkwaliteit in licht en geluid!

 

Meer dan 15 jaar ervaring

 

Vele visuals

 

Scherpe prijs

 

U wilt een personeelsfeest dj huren, maar vraagt zich af waar u op moet letten? Sound4all werkt alleen met allround personeelsfeest dj’s die minimaal 10 jaar ervaring hebben. Tevens bieden wij topkwaliteit licht en geluid voor uw feestavond.

Een belangrijke term uit het bedrijfsleven is “teambuilding”. Juist een feest in een ontspannen sfeer, komt de teambuilding vaak ten goede. Of het nu gaat om een kleine afdeling of voor het hele bedrijf, Sound4all maakt een concept op maat voor uw bedrijfsfeest.

Dj huren personeelsfeest

Of het nu gaat over een personeelsuitje, bedrijfsborrel of themafeest, de muziek voor uw avondfeest is heel belangrijk. De dj’s van Sound4all hebben vele jaren ervaring en weten goed in te spelen op uw gasten. Zij weten samen met uw personeel er een swingende en gezellige avond te maken. Of het nu gaat om muziek uit het verre verleden, of de dance hits van dit moment, alle stijlen zijn mogelijk op uw feest.

Sound4all is de EERSTE met een app waarbij uw gasten al voor het feest, kunnen aangeven wat ze leuk vinden qua muziek. Hierdoor kunnen we nog beter inspelen om de wensen van het publiek. Ons doel is om er een schitterend feest van te maken dat geheel naar uw wens in ingevuld!

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

 

All-in Prijs

 
Z

Stijlvolle Led Shows

 
l

TPW Beoordeling 9,8

 

Personeelsfeest organiseren

Zo kunnen wij de hele feestlocatie van kleur laten veranderen: Uplights . Maar kan uw personeel dansen op onze prachtige verlichte dansvloer. Keuze uit 5 verschillende led dansvloeren voor uw feestavond. Van klassiek tot visuals of video over de discovloer heen. Een ledvloer op uw personeelsfeest ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook dat er eerder en meer gedanst wordt.

Sound4all heeft ook een videowall waarop de hits van vroeger tot nu op getoond wordt. Deze super scherpe ledwall zorgt ervoor dat naast de muziek, men ook de beelden erbij krijgt, waardoor de beleving van het feest nog groter wordt. Ook is het leuk om te zien hoe men er vroeger uit zag, of hoe men vroeger danste op de muziek. En bij de hits van nu geeft het beeld iets extra’s toe aan het nummer.

Vele mogelijkheden om uw personeelsfeest tot een onvergetelijke feestavond te maken. Maar ook het geluid is belangrijk. Sound4all staat bekend om zijn topkwaliteit licht en geluid. De speakers zorgen voor een mooi en vol geluid, waardoor de beleving van de muziek nog beter is. Tevens is de geluidsapparatuur voorzien van een mengpaneel waarop ook artiesten kunnen inprikken.

 

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.