Bruiloft Dj Gelderland

 

Bruiloft Dj Gelderland

Wat een leuk nieuws ūüėä ! Jullie gaan trouwen op een mooie trouwlocatie in Gelderland en zijn op zoek naar d√© bruiloft dj voor jullie trouwfeest.
Dan zit je goed bij Sound4all. De dj’s¬†verzorgen bruiloften in geheel Gelderland. Van ceremonie tot receptie en huwelijksfeest.

Een onvergetelijke huwelijksdag begint bij de juiste voorbereiding en vooral het kiezen van kwaliteit. Voor een trouwdag moet er veel geregeld worden, zoals de trouwambtenaar, fotograaf, bruiloft dj, trouwringen, trouwauto, trouwjurk, trouwkaart. Maar voor het trouwfeest ben je afhankelijk van de gasten en de bruiloft dj.

Kies daarom voor d√© allround bruiloft dj in Gelderland. Met minimaal 10 jaar ervaring in de trouwbranche zorgen de dj’s van Sound4all dat de muziek geheel naar wens wordt ingevuld. Er word rekening gehouden met de muziekwensen van het bruidspaar, maar ook wordt er op gelet waar de gasten lekker op gaan dansen. Tevens houden we rekening met het volume tijdens de feestavond.

Wanneer je een bruiloft dj wil inhuren voor je huwelijksfeest in Gelderland, let dan niet alleen op de prijs van de discjockey. De kosten zijn gebaseerd op het aantal uren dat de dj draait en de ervaring. Vaak zit ook een drive-in show inbegrepen. Je betaalt bij Sound4all voor een drive-in show waarbij de dj zit inbegrepen voor de feestavond, samen met dj booth (dj meubel), led verlichting en geluidsapparatuur.

Benieuwd naar de kosten¬†van de verschillende opstellingen? Kijk dan op de homepage onder het kopje “prijzen“.

Drive-in Show Huren

Naast het huren van een bruiloft of feest dj voor je trouwfeest in Gelderland, heeft Sound4all verschillende drive-in shows. Welke show het beste past hangt af van de ruimte van de feestlocatie.
Er is veel mogelijk, van een  kleine show tot een spectaculaire lichtshow zoals de Illuminate of Intense show. De Intense show (mooiste show) heeft prachtige movingheads en zelfs een lasershow.

Voor het huren van een drive-in show is het van belang dat we weten wat er op de feestlocatie mogelijk is. Sound4all heeft op vele trouwlocaties in Gelderland een bruiloft verzorgd. Vaak weten we van tevoren al precies te vertellen welke show het beste past voor jullie huwelijksfeest. We kunnen ook de trouwlocatie geheel in kleur veranderen. Zowel buiten als binnen, met onze speciaal geprepareerde led verlichting.

Maar er is meer mogelijk om je feestavond n√≥g spectaculairder te maken. Naast de standaard dj booth kan men ook kiezen voor een witte stijlvol dj meubel, of onze video booth waar zowel videoclips als ook de trouwfoto’s op vertoond kunnen worden.

Maar ook kunt u het feest nog leuker maken met de b.v. de combinatie dj met saxofonist, zanger, zangeres, een led verlichte dansvloer of videoclip party met de hits van vroeger tot nu in beeld.

Bruiloft Dj Gelderland

 

Bruiloft Dj met Saxofonist

Wanneer je gaat trouwen en je zoekt een bruiloft dj voor je feestavond in Gelderland, kijk dan ook eens naar de combinatie: bruiloft dj met saxofonist !

Vroeger koos men voor een band op de bruiloft, maar momenteel zie je steeds vaker de combinatie van dj en saxofonist. Dan heb je toch een stukje live-muziek op je feestavond, terwijl de bruiloft dj de gasten op de dansvloer houd met de hits van vroeger tot nu.

Tijdens de ceremonie of receptie kan de saxofonist ook van pas komen met b.v.  lounge muziek. Voor wat betreft de feestavond speelt hij mee op de hits uit de jaren 80 t/m de dance of club hits van dit moment. Ook er is de mogelijkheid om de saxofonist mee te laten spelen met de openingsdans.

Heb je toevallig een zanger of zangeres op je trouwfeest, dan kan de saxofonist ook een mooie aanvulling zijn. Zowel de zanger en artiest kan inprikken op onze geluidsinstallatie. De bruiloft dj zorgt voor een goede mix van de artiesten tijdens de feestavond.

Bruiloft Dj Gelderland

Plaatsen binnen Gelderland waar de bruiloft dj van Sound4all heeft gedraaid: Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Culemborg, Doesburg, Duiven, Ede, Harderwijk, Geldermalsen, Nijkerk, Wageningen, Zutphen en Zaltbommel.

Feestlocaties waar Bruiloft Dj Sound4all gedraaid heeft: Landmark Fort Lent , De Westerbouwing , Landgoed Groot Warnsborn, Landgoed Salentijn, Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo.

 

 

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 Р341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn