Bruiloft Dj Helmond Restaurant de Steenoven

Restaurant de Steenoven is sfeervol ingericht en gehuisvest in een voormalige steenfabriek in Helmond. Het karakteristieke, vooroorlogse pand heeft een torenhoge schoorsteen. Zowel in de “Gallerie” als ook de “Ringzaal” zijn geschikt voor trouwfeesten en bedrijfsfeesten.
Iedere ruimte heeft specifieke gebruiksmogelijkheden en is geschikt voor bijvoorbeeld recepties, feesten & partijen, zakelijke lunches en diners.

Dit keer mochten we de bruiloft verzorgen van Niels en Jenny.
Een leuk bruidspaar waar we al snel een klik mee hadden. Tijdens ons kennismakingsgesprek bleek al snel dat alles kon en dat het belangrijk was dat de gasten lekker konden feesten en dansen. Het was een mooie dag voor begin april van het jaar. Perfect weer voor de trouwfotograaf (Arno van Trouwdag in beeld), om zowel de bruid als de bruidegom, mooi in het zonnetje te zetten.

Hun trouwdag moest lekker ontspannen verlopen en zo wilde het bruidspaar dat ook voor het trouwfeest. Gewoon lekkere muziek van vroeger tot nu voor zowel de jeugd als de ouderen. Als er maar lekker gedanst en gefeest kon worden. De gasten mochten liedjes aanvragen en wij konden alle stijlen draaien. Van rock tot dance en van Nederlands tot top 40 hits.

De feestavond werd gehouden in de Gallerie. Een feestzaal met een open ruimte, uniek door de diverse leavels. Via een trap komt u in een hoger gelegen level met een ruime uitkijk over de lager gelegen ruimte. Dit balkoneffect geeft een geheel open karakter. Niet alleen leuk wanneer u gaat trouwen, maar ook voor bedrijfsfeesten. Wel moet het aantal gasten 100 of meer zijn. Anders is de ringzaal een betere optie.

Bruiloft Dj Helmond Restaurant de Steenoven

Niels en Jenny zagen er schitterend uit. Ik ben geen specialist, maar Jenny had wel een hele mooie trouwjurk aan.
Het was vroeg op de avond, alles stond klaar en de gasten kwamen rustig naar binnen. De drive-in show waar het bruidspaar voor gekozen had, was de “Sparkle” show. Een lichtshow met een led dj booth (dj meubel), twee led zuilen, 2 movingheads en 3 aircones.

Intussen waren alle gasten binnen en kon het feest beginnen.
Het bruidspaar opende de avond met een spectaculaire openingsdans. Een leuke mix van een ballad en dance nummer. Vrij snel na het openingsnummer stond de dansvloer vol. Er werd flink gedanst en gefeest. Alle stijlen muziek kwamen voorbij. Van rock tot happy hardcore en van Nederlands tot de grootste zomerhits.

Alles kon en mocht op deze feestavond en van een polonaise tot de house muziek, waar flink op gedanst werd en gesprongen. Ook leuk om te vertellen is dat we oma en opa ook even in het zonnetje hebben gezet. Ze moesten veel muziek aanhoren, waarbij zij beslist hun vraagtekens hebben gezet of dat wel muziek was. Speciaal voor oma en opa hebben we een nummer gedraaid uit hun jeugd 😊.

Het was een huwelijksfeest zoals je dat elke keer wel zou willen als bruiloft dj. Na de openingsdans ging het meteen los en dat is zo gebleven tot het einde van de feestavond. Het is dan ook als dj zijnde, genieten als je ziet dan de gasten continue op de dansvloer staan en meedoen met alle stijlen van muziek. De huwelijksdag was goed verlopen voor Niels en Jenny. En het werd afgesloten met een prachtig trouwfeest, mede door de gasten die wel van een feestje hielden.

 

Bruiloft Dj Restaurant de Steenoven Helmond

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn