Bruiloft Dj Klooster Bethlehem | Marco en Renske

Vandaag hebben we de bruiloft mogen verzorgen van Marco en Renske. Een leuk en aardig bruidspaar, die een prachtige trouwdag hebben gehad.

Zij trouwden in het Klooster Bethlehem in Haren (Oss). Het klooster kenmerkt zich door de combinatie van een moderne inrichting en authentieke ambiance. De sfeervolle locatie is geschikt voor zowel een huwelijk, bedrijfsfeest of evenement.

Bruiloft Dj Klooster Bethlehem | Marco en Renske

De ceremonie werd gehouden in de prachtige kapel van het klooster. Voor het trouwfeest heeft het bruidspaar gekozen voor onze Illuminate drive-in show, de foto/video booth, 5 upligters om de locatie in kleur te zetten, en ook nog een lasershow best tablets for weight loss.

Alle ingrediënten om er een leuke feestavond van te maken. Het bruidspaar opende de avond met een romantische ballad. Daarna werden ook de ouders bij de openingsdans betrokken.

De keuze van de muziek voor het trouwfeest bestond uit de muziek van de jaren 90 tot nu. Van een Coldplay tot de dance hits van nu, tot Latin en Après ski. Als bruiloft dj is het altijd fijn als je breed kan draaien, zodat je voor iedereen wat leuke muziek hebt. De gasten waren wel in voor een feestje er werd lekker gedanst en gefeest.

Bruiloft Dj Klooster Bethlehem | Marco en Renske

Alle hits kwamen voor mij op de witte foto/video booth. Tevens hebben wij ook een aantal foto’s van het bruidspaar, die overdag zijn gemaakt, op het scherm laten zien. Leuke verrassing voor de gasten.

Marco en Renske hebben lang naar deze trouwdag uitgekeken. Ze hebben een prachtige dag gehad (lekker weer), een mooi en gezellig huwelijksfeest en een schitterende feest en trouwlocatie. Zelf hebben we ook flink genoten van het feest. Al was het alleen maar van de dames van de hockeyclub die de dansjes van de videoclips probeerde na te bootsen.

Bruiloft Dj Klooster Bethlehem | Marco en Renske

 

Ook op zoek naar een bruiloft dj voor uw huwelijksfeest? Neem vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak !

 

Bruiloft Dj Klooster Bethlehem Haren

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn