Bruiloft Dj Nieuwegein Green Village Michael en Melissa

De Green Village in Nieuwegein is de ideale trouwlocatie voor uw bruiloft. Zowel voor de ceremonie, de receptie en ook het huwelijksfeest, kan allemaal op deze feestlocatie gehouden worden.

Van een verjaardag, babyborrel, bruiloft, personeelsfeest of ander zakelijk event, het is allemaal mogelijk bij de Green Village. Van buiten ziet het er landelijk uit terwijl het van binnen modern en stijlvol is.

Dit keer mochten we de bruiloft van Michael en Melissa verzorgen. Een leuk en spontaan bruidspaar die er alles aan hebben gedaan om hun feestavond onvergetelijk te maken. Te beginnen met de led drive-in show die ze gekozen hebben.

Ze hebben gekozen voor onze Illuminate show. Een drive-in show met 5 aircones (led pilaren) en 4 movingheads. Tevens koos het bruidspaar voor de witte dj booth én onze Lasershow (zie video).

Daarbij komt dat we wat betreft de muziek heel breed mochten draaien. Van de foute muziek van vroeger tot de Nederlandse feestmuziek en zelfs de club/dance achtige nummers van dit moment. Samen met de bruiloft dj, de drive-in show en de lasershow is het een knalfeest geworden.

Het publiek hield wel van een feestje en dat is goed terug te zien in de foto’s. Zo’n trouwdag is een grote voorbereiding om alles goed te laten verlopen. Dat de dag dan afgesloten is met een schitterend huwelijksfeest, maakt het, dat deze dag niet snel vergeten wordt door het bruidspaar en de vrienden en familie.

Bruiloft Dj Nieuwegein Green Village Michael en Melissa
Bruiloft Dj Nieuwegein Green Village Michael en Melissa

Wilt u ook een Bruiloft Dj huren voor uw trouwfeest? Kom langs en bekijk onze Demo Show. Tevens wordt alles geheel naar uw wens ingevuld..

 

Bruiloft Dj Nieuwegein Green Village | Michael en Melissa

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn