Gaat u trouwen en bent u op zoek naar een Bruiloft Dj in de Oirsprong Oirschot? Lees dan het onderstaande verhaal.

Als je gaat trouwen, dan leef je lang naar de huwelijksdag toe. Een spannende dag met verschillende officiële gelegenheden. Wanneer je zo’n trouwdag dan af kan sluiten met een schitterend feest, dan zal je met veel plezier terug denken aan deze dag.
Brouwerij van de Oirsprong in Oirschot is een proeflokaal die uitstekend geschikt is voor recepties, borrels, jubilea, bruiloften en andere feestelijke evenementen.

Oirschot bruiloft dj huren

Dit keer mochten wij de bruiloft verzorgen van Carolien en Piet. Zowel de bruid als de bruidegom houden wel van een feestje. Het bruidspaar heeft gekozen voor onze “Shining” opstelling.
Een stijlvolle led drive-in show met dj booth (dj meubel), ledzuilen, aircones en moving heads, die allemaal voor het licht zorgen.

Wat betreft de muziek, mocht er breed gedraaid worden.
Het bruidspaar opende de avond met een prachtige openingsdans.
Een leuke mix van uptempo liedjes waarop het bruidspaar vaak synchroon op moesten dansen.

Bruiloft dj Oirsprong

Als bruiloft dj heb je al vaker een openingsdans gezien, maar deze was toch wel spectaculair :). Van de hits van vroeger tot de allernieuwste dance en feestmuziek. Zo heb je voor alle gasten een leuke mix van muziek, lekker afwisselend én je houd jong en oud bij het feest.

Brouwerij van de Oirsprong is groot genoeg voor een trouwfeest van 150 gasten. Er is ruimte genoeg om lekker te kunnen dansen. Het bruidspaar had een leuke vriendengroep en familie, die er samen een leuk feest van hebben gemaakt.

Carolien en Piet waren zelf veel te vinden op de dansvloer.
Het was een leuke feestavond, jong en oud hebben zich prima vermaakt op de dansvloer.
De bruiloft dj in de Oirsprong maakte samen met de gasten er een onvergetelijk trouwfeest van.

Als bruiloft dj zijnde, ben je pas tevreden als er goed gedanst en gefeest is.
We hebben het bruidspaar flink zien genieten en ze waren de hele avond op de dansvloer te vinden.

Het was een leuke trouwlocatie waar we al verschillende bruiloften verzorgd hebben. Wilt u een bruiloft dj huren in de Oirsprong in Oirschot, maak vrijblijvend een afspraak of kom kijken naar onze Demo Show !