Bruiloft Dj De Westerbouwing Oosterbeek | Danny en Valesca

Gezien de idyllische ligging, goede bereikbaarheid, de culinaire reputatie van Buitenpoort Catering en de veelzijdige ruimte is Landgoed De Westerbouwing een fantastische plek voor het vieren van een huwelijk. Voor de trouwfoto’s is de directe bosrijke omgeving zeer geschikt.

Deze keer hebben wij de bruiloft van Danny en Valesca mogen verzorgen. De locatie is groot genoeg om elke drive-in show van Sound4all te plaatsen. Er is gekozen voor de Illuminate show die er prachtig stond. Het was een trouwfeest met Dj en saxofonist. Een mooie combinatie voor de feestavond.

Samen met het bruidspaar, familie en vrienden hebben we er een mooi feest gemaakt. Niet alleen de muziek, maar ook de verlichting van de drive-in show en de saxofonist, maakte het plaatje compleet.

Bruiloft Dj De Westerbouwing Ooosterbeek | Danny en Valesca

 

Bruiloft Dj De Westerbouwing Oosterbeek | Danny en Valesca

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn