Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk !

Wanneer je gaat trouwen komt er veel op je af. Wat wordt onze trouwlocatie? Wat doen we met de ceremonie? Doen we een receptie? Wat doen we met onze feestavond? Kiezen we een videograaf naast de bruidsfotograaf? Kiezen we voor een trouwauto? Gaan we een dj huren voor ons huwelijk?

Als bruid en bruidegom is het van belang dat jullie die dag lekker kan genieten en dat alles goed geregeld is. Wij kunnen het trouwfeest voor onze rekening nemen.
Wij werken met allround bruiloft dj’s die minimaal 10 jaar ervaring hebben.

Jullie bepalen de muziek voor de feestavond en wij kunnen hierbij helpen. Wat u liever niet wil horen op uw huwelijksfeest, gaan we dan ook niet draaien. Tevens kunnen we helpen met het bedenken van een openingsdans.

 

 

Naast het huren van de bruiloft dj, verzorgen wij ook het licht en geluid met onze stijlvolle en moderne drive-in shows. Een schitterend dj booth (dj meubel), aircones, movingheads en topkwaliteit speakers, zorgen voor prachtige feestavond.

Er is veel mogelijk om het feest nog leuker te maken. Van een led verlichte dansvloer tot een saxofonist op uw bruiloft. Maar ook een supergave lasershow is mogelijk. Tevens kunnen wij de trouwlocatie geheel in kleur zetten.

Voor de allround bruiloft en feest dj, is het van belang dat hij kan presenteren, rekening houd met het geluid, maar ook ervaren genoeg is om de gasten op de dansvloer te houden. Samen met de ceremoniemeester stemt de bruiloft dj af, of er optredens zijn van familie, vrienden of artiesten.

De combinatie van een allround feest dj, een schitterende lichtshow en prachtig geluid, zorgen voor een onvergetelijk avondfeest. Wij kunnen u hiermee helpen en we kunnen u ook een Demo Show laten zien, zodat u alvast een beetje de sfeer kunt proeven.

Sound4all staat in de top van de bruiloft branche en is een van de meest geboekte drive-in shows voor bruiloften en bedrijfsfeesten.