Bruiloft Dj Gren Village Nieuwegein | Ronald & Mirjam

De Green Village behoort tot de Toptrouwlocatie van Nederland. Van buiten landelijk maar van binnen stijlvol, strak en modern ingericht.

Bij mooi weer kan men de ceremonie onder een prachtige stretchtent houden. Het diner wordt verzorgd in het Koetshuis, zodat wij rustig op ons gemak kunnen opbouwen voor de feestavond.Waar het trouwfeest plaatsvind ziet u op bovenstaande foto. Hier kunnen wij ons helemaal uitleven met de led verlichting omdat de muren en plafond, licht van kleur zijn.

Dit keer was het de bruiloft van Ronald en Mirjam. Een leuk bruidspaar die wel zin in een feestje hadden. Er is gekozen voor onze Shining led drive-in show in combinatie met een led verlichte dansvloer. Van onze 4 led dansvloeren is gekozen voor de Pix 64, die ook visuals op de vloer kan vertonen zoals in onderstaand filmpje te zien is.

Het was een prachtig feest. Ronald en Mirjam waren constant op de dansvloer te vinden. De muziek was erg breed. Van Dance tot jaren 70 en van Latin tot Apres Ski. De vrienden van het bruidspaar zorgde ervoor dat de dansvloer gevuld bleef, dat er flink gezongen en gesprongen werd.

Het was een feest waar we nog graag aan terug denken. Een mooie led verlichte drive-in show met een stijlvolle dj booth, in combinatie met de prachtige ledvloer. Dan nog een bruidspaar en vrienden die wel van een feestje houden, dan krijg je de mooiste en leukste feesten.

 

Bruiloft Dj Green Village Nieuwegein | Ronald en Mirjam

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn