Bruiloft Dj Huis ter Duin Noordwijk

Grand Hotel Huis ter Duin bestaat uit twee delen: het Grand Hotel en het Nouvel Hotel. Het Grand Hotel heeft vijf etages, waarvan er vier zijn ingericht met hotelkamers. Het Nouvel Hotel bestaat uit elf etages, waarvan negen verdiepingen met hotelkamers zijn ingericht.

Dit is een toptrouwlocatie met niet alleen vele mogelijkheden voor uw bruiloft, maar ook zit u vlak bij het strand en is dit heerlijk genieten in de zomermaanden. Maar ook voor uw bedrijfsfeest of galafeest zijn de mogelijkheden groot en ziet alles er schitterend uit.

Dit keer heeft onze bruiloft dj, het galafeest van de Golfclub Awards verzorgd. Na de uitreiking van de awards werd het galafeest gehouden op de locatie Breakers Beach House. Tegen het strand aan ligt deze sfeervolle locatie die wij met onze ledverlichting omgetoverd hebben tot een warme en kleurrijke zaal.

Bruiloft Dj Huis Ter Duin Noordwijk

Een prachtige locatie waar u terecht kunt voor uw trouwfeest met onze allround bruiloft dj. Maar ook voor bedrijfsfeesten en evenementen, is deze feestlocatie uitermate geschikt. Wij kunnen u helpen met zowel de muziek, de led verlichte drive-in show, maar ook de aankleding van uw feestlocatie.

Wanneer u gaat trouwen of u heeft een bedrijfsfeest of ander evenement op Huis ter Duin, dan kunnen wij u helpen met zowel de dj als ook de drive-in show, led dansvloer,saxofonist of zanger. De muziek wordt geheel naar uw wens ingevuld.

 

Bruiloft Dj Huis ter Duin Noordwijk

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn