Kasteel Maurick in Vught is een een prachtige trouwlocatie voor uw bruiloft. Of het nu gaat om een trouwfeest, bedrijfsfeest of evenement, voor elk feest kunt u hier terecht.
Onze bruiloft dj kan hier flink uitpakken met licht en geluid. 

Trouwen op kasteel Maurick

 

Zoekt u voor op bruiloft op Kasteel Maurick een Bruiloft Dj, dan kunnen wij u helpen.

Dit keer gingen Dennis en Romy trouwen op kasteel Maurick. Het huwelijksfeest werd gevierd in de Orangerie van het kasteel. Een prachtige feestlocatie met een mooie marmeren vloer. Romy en Dennis wilde graag een spetterend feest met een mooie drive-in show.

Het bruidspaar heeft gekozen voor onze Intense show, met een aantal uplights om de locatie aan te lichten, maar ook lasershow en een schitterende verlichte dansvloer.
Een prachtige show, niet alleen als u gaat trouwen op kasteel Maurick, maar ook voor een bedrijfsfeest of evenement.
 

 

Bruiloft DJ met ledvloer en lasershow


Het werd een schitterend feest door een combinatie van factoren. Een prachtige trouwlocatie, een mooie stijlvolle drive-in show, de ledvloer en de lasershow, maar ook de allround bruiloft dj heeft zijn steentje hebben bijgedragen.

Het begon al met een leuke openingsdans van de bruid en de bruidegom. De sfeer zat er meteen in. Samen met de ledvloer en de lasershow ging het dak er af !

 Alle stijlen werden gedraaid door de bruiloft dj. Onze bruidsparen mogen zelf bepalen wat er wel en niet gedraaid mag worden. De dj houd hier dan ook rekening mee.
Met dank aan Trouwdag in beeld voor de laatste mooie sfeerfoto. Deze bruiloft fotograaf maakt zelfs met weinig licht, prachtig foto’s.

 

Dj kasteel Maurick


We hebben nog een leuk bericht gekregen van het bruidspaar:

Beste Sound4all,

Alweer een week geleden dat onze trouwdag in Kasteel Maurick was. De dag vloog voorbij en we hebben ontzettend genoten. Een intieme en persoonlijke ceremonie, door naar een ongedwongen borrel en daarna heerlijk eten.

En als klapper het feest met onze bruiloft dj. Laten we beginnen met de opstelling in de zaal, gewoonweg top! De vloer zag er fantastisch uit en maakte het geheel helemaal af. En toen begon daadwerkelijk het feest. Wat ons betreft het feest van het jaar! Ongelooflijk genoten! Ook heel veel complimenten gekregen van de gasten die aanwezig waren.

Ontzettend bedankt voor jullie bijdrage deze dag. Het spetterend feest na een hele mooie dag.

Ga je trouwen op kasteel Maurick, dan raad ik deze bruiloft dj aan !

Groetjes Romy Hungs & Dennis Hungs