Bruiloft Dj Kasteelhoeve Geldrop

Landgoed Kasteel Geldrop is gelegen aan de rand van Eindhoven, tussen het groen en de eeuwenoude bomen van het Kasteelpark. Een prachtig park waar je perfect je huwelijk kan vieren.
Van ceremonie tot receptie en huwelijksfeest, alles op 1 plek.

Dit keer mochten we de bruiloft van Frank en Hanneke verzorgen.
Ze kozen voor onze Illuminate Show. Een drive-in show met veel led verlichting en 4 movingheads die voor het licht door de feestzaal zorgen. En daarnaast een aantal led uplights die de muren en wanden in kleur zetten.

 

Bruiloft Dj Kasteelhoeve Geldrop

Naast deze mooie show kozen het bruidspaar ook van onze nieuwste en dunste led dansvloer. Deze led verlichte dansvloer zorgt ervoor dat de gasten nog eerder gaan dansen. Deze discovloer laat elke minuut een andere visual over de vloer zien, gedurende een half uur. Daarna begint deze opnieuw.

Bruiloft Dj Kasteelhoeve Geldrop

De bruid en bruidegom kozen voor een leuke mix voor de openingsdans.
Hierdoor was de toon gezet en werd de dansvloer meteen gevuld door de gasten die er flink op los danste.

Frank en Hanneke hebben de hele avond gedanst en gefeest, samen met vrienden en familie. De bruiloft dj kon breed draaien op dit trouwfeest. Van de hits van de jaren 70 t/m de allernieuwste dance hits. Maar de led verlichte dansvloer en de Illuminate show, hebben hier ook aan meegeholpen dat het een groot feest werd.

Bruiloft Dj Kasteelhoeve Geldrop

Landgoed Kasteelhoeve Geldrop is een leuke trouwlocatie voor zowel een kleine als grote bruiloft. Een trouwlocatie die men als bruidspaar ook privé heeft, zonder dat men geen last heeft van andere bruidsparen of bedrijven die in een andere feestzaal zitten.

Het bruidspaar heeft een prachtige trouwdag gehad. Het was een prachtige zonnige dag, alles was goed verlopen en samen met de bruiloft dj en de gasten, hebben ze er een onvergetelijke avond van gemaakt.

Bruiloft Dj Kasteelhoeve Geldrop

Sound4all draait met regelmaat op deze feestlocatie gedraaid.
Mocht u ook een feest geven op Landgoed de Kasteelhoeve in Geldrop, dan kunnen wij u wel helpen.
Onze bruiloft en feest dj’s hebben minimaal 10 jaar ervaring in de bruiloftbranche.

Kasteelhoeve Geldrop

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn