[gap]

 Bruiloft Dj Klooster Bethlehem Haren

Klooster Bethlehem in Haren (Oss) kenmerkt zich door de combinatie van een moderne inrichting en authentieke ambiance. De sfeervolle locatie is geschikt voor de meest uiteenlopende particuliere en zakelijke evenementen en feesten. Zowel voor uw bruiloft als ook uw bedrijfsfeest.

Wij mochten dit keer de bruiloft van Robert en Paula verzorgen. Het bruidspaar had gekozen voor onze Illuminate show, aangevuld met uplighters en een zeer aparte ledvloer. De uplighters zorgden ervoor dat de locatie in kleurige en warme sfeer was. Telkens als de drive-in show van kleur veranderde, dan zag je de kleuren terug in de muren.

Bruiloft Dj Klooster Bethlehem Haren

Bruiloft Dj Klooster Bethlehem Haren

De ledvloer zorgde ook voor de nodige sfeer. Het is een echte aandachtstrekker en de gasten vinden het altijd leuk om hierop te dansen. Na de openingsdans zochten de gasten meteen de dansvloer op en werd het een uitzinnig feest. De tijd vloog voorbij en we hebben nog leuke complimenten mogen ontvangen van het bruidspaar.

Bruiloft Dj Klooster Bethlehem Haren

 

Bruiloft Dj Klooster Bethlehem Haren | Robert en Paula

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn