Landgoed Groot Warnsborn Bruiloft Dj

 

Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem is een luxe hotel op de Veluwe. U kunt hier terecht voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, vergadering of ander feest! De Oranjerie op Landgoed Groot Warnsborn is een unieke locatie voor allerlei feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten.

Het gebouw beschikt over meerdere zalen met allen een historisch karakter, een eigen privéterras of –balkon en een uitzicht over de authentieke Engelse tuinen welke zijn ontworpen door Hendrik Copijn. Bij De Oranjerie kunt u in een unieke setting trouwen, vergaderen en gezellig borrelen.

Landgoed Groot Warnsborn Bruiloft Dj

 

Dit keer gingen Elsa en Martin hier trouwen. We mochten dit keer flink uitpakken met onze show. Allereerst onze “Illuminate” drive-in show, samen met de ultra dunne verlichte dansvloer.

Een schitterende show die het huwelijksfeest nóg mooier maakt. Landgoed Groot Warnsborn is ideaal om hier een prachtige show neer te zetten. Zoals u kunt zien hebben we de muren hier ook aangelicht, die verlichting kleurt weer mee met onze show.

De bruid en bruidegom opende het trouwfeest met een spetterende openingsdans. De toon was gezet en de gasten gingen meteen los op de dansvloer. Er werd flink gedanst en het bruidspaar was de hele feestavond op de dansvloer te vinden.
Wat betreft de muziek mocht de bruiloft dj alle stijlen draaien. Van Nederlandse feest muziek tot de stevige dance hits.

Landgoed Groot Warnsborn Bruiloft Dj

Het was een prachtige huwelijksdag voor het bruidspaar. Ten eerste was het schitterend weer, daarnaast een prachtige locatie en als afsluiting, een schitterend trouwfeest.

We hebben de volgende dag een mooi bericht gekregen van de bruid en bruidegom op Facebook:

Bedankt voor het fantastische feest! De hele dag was al mooi, maar jij hebt van de avond een super mooie afsluiting gemaakt! Goede DJ, Perfecte muziek, super mooie show en de vloer maakte het plaatje compleet! Bedankt voor de mooie avond!

Een gelukkig bruidspaar

 

 

Landgoed Groot Warnsborn Arnhem Dj Huren

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn