Bruiloft Dj Landmark Wijnfort

Gelegen aan de oever van de Waal, met een grote overdekte binnenplaats, vele intieme ruimtes, klassieke gewelven, een dakterras: de combinatie van sfeer, stijl, vrijheid en variatie maakt Fort Lent uniek. Door de markante indeling van het fort zijn alle binnenruimten makkelijk te koppelen aan de grote overdekte binnenplaats. Hierdoor zijn de feestmogelijkheden echt onbeperkt.

Sound4all staat met regelmaat op deze locatie en al onze drive-in shows zijn hier ook mogelijk. Dit keer mochten we de bruiloft van Frank en Petra verzorgen. Niet alleen een leuk bruidspaar om te zien, maar ook was er al snel een klik en zaten we op dezelfde lijn, als het om humor gaat. Voor deze bruiloft hebben we voor de openingsdans een mix gemaakt. Het begon met een langzaam nummer dat overging in 2 korte en uptempo dansnummers.

Het was een schitterend trouwfeest, mede door de vrienden van het bruidspaar, die ervoor gezorgd hebben dat het dak eraf ging. Ook het laatste nummer van de feestavond was niet alledaags: Jordan & Baker met Explode.

 

Bruiloft Dj Landmark Wijnfort Lent| Frank en Petra

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn