Orangerie Den Bosch

 
De Orangerie ligt in het hart van ’s-Hertogenbosch, midden tussen de sfeervolle winkelstraten, cafés en mooie grachten. Prachtige muurschilderingen en subtiele decoraties maken van de deze mooie kerk een stijlvolle en bijzondere locatie. Van een bescheiden bruiloft tot een groot bedrijfsfeest of evenement.

Het was een bruiloft die we niet snel zullen vergeten. Thanh en Esther zijn twee zeer bescheiden en behulpzame mensen, waar we al snel een klik mee hadden. Zij gingen trouwen in de Orangerie en wij mochten het huwelijksfeest verzorgen. Het bruidspaar had de dag en het avondfeest tot in detail uitgewerkt. Wat betreft de muziek was er veel mogelijk. Heel bijzonder was dat zowel het bruidspaar als ook de gasten, konden dansen op b.v. een tango, samba, paso doble of andere stijldansen. Er waren 250 gasten waarvan minstens de helft kon stijldansen. Waar zie je dat nog tegenwoordig?

Wat betreft de drive-in show was er gekozen voor de Illuminate show. En verder mochten we de locatie aanlichten met onze uplighters. Zoals je op de foto kunt zien hebben we de hele locatie in kleur gezet met onze led verlichting.

 

Bruiloft Dj Orangerie Den Bosch | Thanh en Esther

 

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn