Utrecht Dj huren voor uw bruiloft !

Een trouwlocatie voor een klein en ook groot gezelschap. Wij kunnen al onze drive-in shows hier prachtig plaatsen.
Restaurant Zuiver is bij uitstek een zeer bijzondere feestlocatie in Utrecht! De schitterende oude boerderij is gerenoveerd tot een prachtige en unieke locatie voor uw feest met verschillende ruimtes en mogelijkheden. Van een bedrijfsfeest met een groot gezelschap, een jubileum, een intiem diner, besloten receptie of een bijzonder bruiloftsfeest.

Utrecht Dj huren

Wanneer u in Utrecht een dj wil huren, kijk dan eens naar onze mogelijkheden. Van dj met saxofonist tot een verlichte dansvloer op uw trouwfeest.

Deze keer heeft het bruidspaar gekozen voor onze Illuminate show, een aantal uplights om de locatie aan te lichten, maar ook onze videobooth, waar zowel foto’s van de huwelijksdag als ook video getoond kan worden (de hits van vroeger tot nu).

Coby en Mark zijn twee aardige mensen, waar ik meteen een leuke klik mee had. Ze wisten precies wat ze wilde, de gasten een onvergetelijke trouwfeest bezorgen. Naast onze show en de allround bruiloft dj, heeft het bruidspaar ook gezorgd voor een stukje extra vermaak. Onze saxofonist mocht naast de dj de gasten vermaken, maar ook had de bruid en bruidegom een paar zangers uitgenodigd voor de feestavond.

Er werd flink gedanst en er hing een leuke en ontspannen sfeer. Iedereen had het goed naar hun zin. De saxofonist zorgde voor een stukje extra sfeer en liet de gasten gezellig mee doen met zijn muziek. Naast de muziek van de bruiloft dj, werden de gasten verrast door een aantal zangers die de ook op hun beurt ervoor zorgde dat het het super gezellig feest werd.
De avond werd geopend door het bruidspaar met een schitterende openingsdans die meteen zorgde voor een leuke sfeer. Mark en Coby hadden de sfeer voor de avond gezet. De gasten volgde snel en meteen stond de dansvloer vol.

Dj trouwfeest

Zowel de bruid als bruidegom waren de hele feestavond op de dansvloer te zien. Het werd een schitterend feest door een combinatie van factoren. Een prachtige trouwlocatie, een mooie stijlvolle drive-in show, de saxofonist en de zangers die hun steentje hebben bijgedragen. En natuurlijk niet te vergeten de gasten. Zonder het dans en feestplezier van deze mensen, kan de bruiloft dj er geen leuk feest van maken.

Wanneer u een dj wil huren voor uw huwelijk, verjaardag of bedrijfsfeest, dan kunnen wij u helpen met zowel de dj, drive-in show en alle mogelijkheden om uw feestavond nog leuker wil maken. Maak een afspraak en kom kijken naar onze Demo Show!