De Soester Duinen heeft een centrale ligging in het midden van het land, dichtbij Utrecht en Amersfoort.
Alles is mogelijk op deze veelzijdige locatie. Of het nu gaat om een intiem diner van 6 gasten in de smaakvol ingerichte Bibliotheek of een knalfeest voor 500 gasten, bij De Soester Duinen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Dit keer mochten we de bruiloft verzorgen van Robin en Jolanda.
Een leuk en enthousiast bruidspaar, waar onze bruiloft dj een leuke feestavond voor mocht verzorgen.

De bruid en bruidegom kozen voor de prachtige Illuminate show. Deze show bestaat uit een led verlichte dj booth (dj meubel), samen met led verlichte aircones en 4 movingheads. Een prachtige lichtshow die de muziek een extra boost geeft.

Het bruidspaar opende de avond met een leuke openingsdans.
De bruiloft dj mocht dit trouwfeest breed draaien, van de 70’s tot de hits van nu. Al snel was de dansvloer flink gevuld en werd er lekker gedanst door de gasten. De bruid en bruidegom waren de hele avond op de dansvloer te vinden.

De Soesterduinen is een een mooie trouwlocatie, waar al onze drive-in shows voor uw bruiloft, prachtig kunnen staan. Wilt u een dj huren voor uw bruiloft in de Soesterduinen, neem dan contact met ons op of kom kijken naar onze Demo Show. Sound4all werkt alleen met allround bruiloft dj’s die minimaal 10 jaar ervaring hebben in de bruiloft branche.

 

 

Soesterduinen Dj Huren

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn