wereldmuseum rotterdam

 

Het Wereldmuseum in Rotterdam is een prachtige trouwlocatie.

Wereldmuseum Rotterdam

Het bijzondere gebouw heeft verscheidene zalen, elk met een geheel eigen karakter en uitstraling. De grootsheid van de balzaal, het zes meter hoge plafond, het indrukwekkende uitzicht en de kroonluchters geven de ruimte een poetische ambiance. De dakfoyer, de Elie van Rijckevorselzaal, biedt een fenomenaal uitzicht over de Maas en de Erasmusbrug. Tegelijkertijd zijn alle ruimten voorzien van alle moderne techniek. Dat maakt de zalen multifunctioneel en geschikt voor seminars, recepties, diners maar zeker ook huwelijken.

De voormalige Balzaal van Prins Hendrik is een schitterende zaal voor uw huwelijksfeest. De kroonluchters, de originele gouden ornamenten, het zes meter hoge plafond en de houten vloer zijn een prachtige achtergrond voor elk evenement.

Particulier geschikt voor: huwelijksceremonie, ontvangst, borrel, diner/lunch, feest. Zakelijk geschikt voor: congres, presentaties, beurs, evenementen, ontvangst, borrel, diner/lunch, feest.

Bruiloft Dj Wereldmuseum Rotterdam

Maak van je trouwdag een schitterend feest en wij kunnen u helpen met zowel de apparatuur als ook de allround bruiloft dj voor uw trouwfeest. Onze dj’s hebben minimaal 10 jaar ervaring in de bruiloft branche. Zij draaien wat u graag wil horen en houden rekening met uw wensen.

Sound4all is dé specialist op het gebied van licht. Zo kunnen wij elke feestlocatie omtoveren in warme en mooie sferen. Het licht van de led verlichting kleurt mee met onze drive-in show, zodat het samen één geheel is. De dj booth (dj meubel) is stijlvol en past bij de rest van de lichtshow.

Wat betreft de muziek, wordt alles geheel naar uw wens ingevuld. Samen gaan we kijken welke stijlen wel en niet gedraaid kunnen worden op het feest. Belangrijk is dat de mensen een leuke avond hebben en dat er lekker gedanst wordt. De dansvloer moet goed gevuld zijn en daar zorgen onze dj’s wel voor.

Er is veel mogelijk om uw feestavond nóg leuker te maken. Van een schitterende led verlichte dansvloer, tot een saxofonist die samen speelt met onze dj. Samen met het bruidspaar zorgen wij ervoor dat uw trouwdag onvergetelijk wordt.

 

Wereldmuseum Rotterdam

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn