Chateau de Raay bruiloft dj

 

Sandton Château De Raay is een luxe kasteelhotel in Noord Limburg. Waar kunst en culinaire hoogstand een prominente rol spelen en authenticiteit wordt gecomplementeerd door modern design. Vanaf het moment dat u het landgoed opkomt is duidelijk dat u een fantastisch verblijf, geslaagde vergadering of droombruiloft zult hebben!

Château De Raay is gelegen in Baarlo in het mooie landelijke Limburg.
Wij mochten dit keer een mooie bruiloft verzorgen met onze Illuminate show en de laatste nieuwste en dunste ledvloer. Met een bijpassende stijlvolle led dj booth (dj meubel), heeft u een schitterende lichtshow voor uw trouwfeest.

De dansvloer zorgt ervoor dan er nog meer gasten komen dansen en de led verlichting ziet er niet alleen prachtig uit, het zorgt ervoor dat de muziek nog beter tot zijn recht komt. De bruiloft dj zorgt ervoor dat de muziek naar wens van het bruidspaar wordt gedraaid. Natuurlijk mogen de gasten ook verzoekjes indienen en houd de dj rekening met het geluid.

 

Chateau de Raay bruiloft dj

Chateau de Raay is een trouwlocatie waar zowel de ceremonie, receptie en het huwelijksfeest verzorgd kan worden.
De locatie leent zich voor zowel een bruiloft, bedrijfsfeest of evenement.

Zie hieronder onze show met de prachtige led dansvloer:

 

Chateau de Raay Bruiloft Dj

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn