U wilt een dj huren voor uw huwelijk in Limburg ?
Lees ons verhaal over de trouwfeest van het bruidspaar Wilco en Yannicke.

Kasteel Groot Buggenum

Exclusief Trouwen bij het intieme en romantische witte Sprookjeskasteel Groot Buggenum. Uitsluitend samen met een select gezelschap van familie en goede vrienden. Optimaal genieten van alle indrukken en emoties op de huwelijksdag als Bruid en Bruidegom.

Kasteel Groot Buggenum ligt in het Limburgse dorpje Grathem. Een mooi kasteeltje in Limburg, vlakbij Roermond. Sound4all heeft vaker op deze locatie gedraaid en weet dan ook goed welke drive-in shows het beste past op deze trouwlocatie. 


Dj huren huwelijk

Dit keer mochten we de feestavond van Wilco en Yannicke verzorgen. Het bruidspaar was van plan om er een onvergetelijk trouwfeest van te maken en wilde flink uitpakken. Ze kozen dan ook voor onze Illuminate drive-in show met hierbij ook nog een lasershow en extra verlichting om de muren aan te lichten.

Dit totaalpakket noemen we de Intense show. De dj huren voor uw huwelijk voor 5 uur, zit bij elke show inbegrepen. De fotograaf Trouwdag in beeld heeft het mooi vast gelegd.

Tijdens het trouwfeest mocht er breed gedraaid worden. Fijn, want dan houd je jong en oud lekker op de dansvloer.
Er werd lekker gedanst op deze feestavond op de muziek van vroeger, maar ook op de hits uit de top 40 tot de zomerse dans hits.
Het bruidspaar opende de avond met een leuke openingsdans waardoor het feest meteen los kwam.

De bruid en bruidegom hebben heerlijk kunnen genieten van hun trouwdag. Niet alleen van de ceremonie en receptie, maar ook van hun huwelijksfeest, samen met de vrienden en familie. Wilco en Yannicke zijn een leuk bruidspaar, die wel zin in een feestje hadden.

Trouwfeest

 

Voor de huwelijk dj is het de kunst om de gasten de hele avond op de dansvloer te houden. Tijdens de feestavond is de dansvloer lekker gevuld geweest en werd er goed gedanst. De lichtshow samen met de lasers, zorgde ervoor dat de muziek nog intenser over kwam.

Het feest werd afgesloten met de Brabantse zanger Guus Meeuwis, met de toepasselijke titel: Dankjewel!

U kunt een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken, maar tevens hebben wij een demo show voor u klaar staan !
Of u nu gaat trouwen, jarig bent, een bedrijfsfeest of evenement heeft, wij kunnen uw feest verzorgen met zowel licht, geluid en een dj huren voor uw huwelijk. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dj huren huwelijk | Wilco & Yannicke

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn