Dj Huren Schoolfeest

Ben je van plan om een dj te huren voor je schoolfeest? Wij komen naar je toe met een schitterende licht en geluid show !

Wanneer je een schoolfeest wil organiseren, dan heb je natuurlijk ook muziek nodig en een leuke lichtshow. Sound4all verzorgd veel schoolfeesten door heel het land.

Je bent geslaagd voor je examen, de school viert een jubileum of je hebt een andere reden om een schoolfeest te organiseren. Wij kunnen je helpen met de invulling van het feest. Allereerst zijn onze feest dj’s allround en hebben veel ervaring in het verzorgen van de feestavond voor de school. Jullie kunnen zelf aangeven wat voor stijlen van muziek er allemaal gedraaid mag worden.

Naast het huren van een dj voor jullie schoolfeest, zijn er nog veel meer mogelijkheden voor een onvergetelijk feest. Wat dacht je van een schitterende verlichte dansvloer op je schoolfeest, studentenfeest of galafeest. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar je hebt ook veel meer de neiging om de dansvloer op te gaan om te gaan dansen.

Maar er is meer. Wij kunnen ook zorgen voor een prachtige videowall voor jullie feestavond. De hits van vroeger tot nu, krijg je niet alleen te horen, maar je krijgt er ook het beeld bij. En naast het afspelen van de videoclips, kunnen we ook zorgen voor prachtige visuals. Dit zijn bewegende animaties die op de beat mee bewegen. Juist bij stevige dance, club en trance muziek voegt dit wat extra sfeer toe.

En als dat niet genoeg is, dan kunnen we ook de prachtige led drive-in show, uitbreiden met een lasershow. De lasers geven strakke lichtbundels over het publiek. Dit ziet er supergaaf er uit, maar zorgt ervoor de de dance muziek nog beter beleefd wordt. Een lasershow geeft dus ook een stukje extra sfeer op het schoolfeest.

Dj Huren Schoolfeest

Wat betreft het geluid zorgen we dat er ruim voldoende aanwezig is. Schoolfeesten van 1000 kinderen zijn geen enkel probleem. Kwaliteit staat voorop en we zorgen ervoor dat we meer dan genoeg geluid mee nemen. Zo hoef je het geluid niet te hard te zetten, maar heb je wel een vol geluid.

Of het nu een schoolfeest wil organiseren, een studentenfeest met een speciaal thema, wij kunnen helpen met de aankleding, de lichtshow, geluid, artiesten en nog veel meer. Maak van je schoolfeest een onvergetelijke feestavond en maak vrijblijvend een afspraak.

Dj Huren Schoolfeest

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn