Sound4all heeft al vele bruiloften en bedrijfsfeesten mogen verzorgen op deze schitterende feestlocatie. Voor bruidsparen ideaal, omdat je alles onder een rieten dak hebt :). Voor uw huwelijk kunt u hier terecht voor zowel de ceremonie, receptie en feestavond. Hieronder een foto van het Koetshuis, waar u heerlijk kunt dineren.
De Green Village in Nieuwegein is een prachtige trouwlocatie, waar u terecht kunt voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement.
Van de buitenkant ziet het er landelijk vanwege de boerderij, maar van binnen is alles strak en modern ingericht. Een paar jaar geleden was dit de nr 1 toptrouwlocatie.

Ze kozen voor onze Illuminate show, samen met onze nieuwste en dunste led dansvloer. Een prachtige lichtshow met 4 movingheads, een witte stijlvolle dj booth (dj meubel) en ook led verlichting om de muren aan te lichten. Samen met de nieuwe verlichte led dansvloer, zag het er prachtig uit.
Wij mochten dit keer de bruiloft verzorgen van Ben en Manouk. Een vrolijk en enthousiast bruidspaar, waar we al snel een klik mee hadden. Een jaartje voor hun huwelijk hebben we al kennis gemaakt. Ze gingen niet zo maar trouwen, ze wilde een prachtige trouwdag die afgesloten zou worden met een spetterend feest.

Een bruiloft dj is altijd afhankelijk van de gasten. Heb je feestpubliek, dan kan je lekker breed draaien en is het een genot om de mensen te zien dansen en feesten.
De bruid en bruidegom konden allebei goed dansen. Ze kozen dan ook voor een openingsdans mix waar vele pasjes in voorkwamen. Zowel Ben als Manouk verraste het publiek met hun dans moves. De feestavond begon al meteen goed en de gasten hadden wel zin in een feestje. Wat betreft de muziek kon er veel. Van de leuke feesthits van vroeger tot de hits die momenteel in de top 40 staan.

De gasten van het bruidspaar waren echt wel in voor een feestje. En ook altijd leuk als het bruidspaar een leuke vriendengroep heeft die voor de nodige sfeer zorgt. Op alle stijlen muziek werd er goed gedanst en de tijd vloog voorbij.

Voor ons een trouwfeest om nooit meer te vergeten. Een kei leuk bruidspaar ? , een schitterende trouwlocatie en een mooie drive-in show met prachtige dansvloer.
Om een klein beetje een indruk te krijgen van het huwelijksfeest van Ben & Manouk, kan je hieronder een kleine sfeerimpressie zien.

Of u nu gaat trouwen, jarig bent, een bedrijfsfeest of evenement heeft, wij kunnen uw feest verzorgen met zowel licht, geluid en allround bruiloft of feest dj. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken, maar tevens hebben wij een demo show voor u klaar staan!