Dj Huren Geldrop Kasteelhoeve

Geldrop is een dorpje bij Eindhoven. In Geldrop ligt het prachtige kasteel Geldrop. En dit kasteel heeft een mooie trouwlocatie, de Kasteelhoeve.
De Kasteelhoeve vormt de tweede sfeervolle locatie op Landgoed Kasteel Geldrop.

De Kasteelhoeve beschikt over 3 zalen en biedt, dankzij de combinatie van verschillende zalen, ruimte aan groepen van 15 tot 450 gasten. De Oranjerie doet dienst als ontvangst bij feesten en recepties, maar kan ook afzonderlijk gebruikt worden voor bijeenkomsten tot 60 personen. De Pronckzaal is een geschikte ruimte voor een stijlvolle receptie, een ontspannend diner of een verrassend feest. De Taveerne leent zich bij uitstek voor kleine vergaderingen, lunches, diners en recepties tot 100 personen.

Dit keer mochten we de bruiloft verzorgen van Dean en Mariska. Een leuk bruidspaar die hun trouwdag wilde afsluiten met een spetterend feest.
Met een leuke vriendengroep en een brede keuze aan muziek, kwam dat helemaal goed.

Dj Huren Geldrop Kasteelhoeve

De huwelijksdag was goed verlopen voor de bruid en bruidegom. Tijd voor een feestje. Nadat alle gasten binnen waren, werd de feestavond geopend met een spectaculaire openingsdans van het bruidspaar. Dean verraste mij, want ik wist niet dat hij zo goed kon dansen. De toon was gezet en na de feestelijke opening van het trouwfeest was de dansvloer vol en werd er flink gedanst.

Als bruiloft dj wil je graag dat de gasten een schitterend feest hebben. Door de brede keuze van muziek, werd jong en oud goed bij het huwelijksfeest betrokken. Dean en Mariska waren goed op de dansvloer te vinden, waardoor de rest van de gasten ook lekker gingen dansen. Van zomerse liedjes tot de grote hits uit de top 40 kwamen voorbij.

Voor de trouwdag hadden de gasten al een verzoekje ingediend. Leuke feestnummers werden ingevuld, maar ook dance muziek en jaren 80 en 90 hits. Met de muziek en met de wensen van het bruidspaar konden we goed inspelen op de gasten.

Dj Huren Geldrop Kasteelhoeve

Wat betreft de drive-in show mochten we deze keer de Sparkle show meenemen. Een compacte show met dj booth (dj meubel), 2 led v erlichte zuilen, 2 movingheads en 3 aircones. Wat betreft het geluid hadden we genoeg geluid om 300 gasten te vermaken, terwijl er maar 75 gasten waren. Het voordeel is dat je de geluidsapparatuur niet zo hard hoeft te zetten om een mooi vol geluid te krijgen.

De bruiloft dj kon goed inspelen op de vriendengroep van het bruidspaar, waardoor het dak eraf ging. Zowel Dean als Mariska hebben de hele avond flink gedanst. Het bruidspaar had lang naar deze trouwdag toe geleefd. En wat is er mooier als je de trouwdag kan afsluiten met een spetterend trouwfeest. Hieronder nog een foto met Dean en de vrienden, die wel wisten hoe ze een feestje moesten bouwen.

Dj Huren Geldrop Kasteelhoeve

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een bruiloft dj, neem dan contact met ons op !
Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij een Demo Show laten zien, zodat je een goed beeld hebt, hoe het er allemaal uit kan komen zien op jullie trouwlocatie.
Alles wordt naar wens ingevuld en tevens kunnen wij helpen met een openingsdans en hebben wij vele mogelijkheden om uw feest nóg leuker te maken.

 

Dj Huren Kasteelhoeve Geldrop | Dean & Mariska

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn