Een goedkope dj huren,dat kan, maar let wel goed op voordat uw feestavond niet het gewenste resultaat oplevert.
Wij werken alleen met dj’s die minimaal 10 jaar ervaring hebben en wat betreft de muziek, de hits van de jaren 60 tot nu kennen. Van stijldans tot hardcore en van latin tot rock.

Belangrijkste is dat alles naar uw wens wordt ingevuld. Wanneer u een goedkope dj wil huren, heeft u dan wel dj garantie? Wij geven u deze garantie !

Een dj huren is net zo belangrijk als een fotograaf huren. Kies je voor kwaliteit, dan betaald dit zich terug in een stukje professionaliteit. Maar wanneer u weinig gasten heeft en een lichtshow niet zo belangrijk is voor u, dan bieden wij u een budget drive-in show voor uw feest.

Heeft u een feest voor maximaal 75 gasten en wilt u een goedkope dj huren? Dan hebben wij voor u een “low budget drive-in show”.

Naast een allround feest dj met minimaal 10 jaar ervaring, bieden wij u ook een lichtshow met 3 led pilaren en geluid tot 75 personen.

Dj booth + Dj + geluid = 375 euro
Dj Booth + Dj + Geluid + 3 led pilaren = 465 euro

Goedkope Dj Huren

 

Heeft u meer dan 75 gasten en is een mooie lichtshow belangrijk voor uw feest, klik dan HIER voor de mogelijkheden. De kosten van de shows zijn er bij vermeld.

De kosten van een dj op een bruiloft hangt samen met de kwaliteit van de lichtshow en geluid. Natuurlijk kunt u alleen de prijzen vergelijken van een dj op uw bruiloft, maar dat zegt niets over de kwaliteit die men levert.

Een goedkope dj huren met een kleine geluidset en kleine lichtshow is dus mogelijk. Maar kiest u voor een onvergetelijke feestavond, ga dan voor een prachtige “Shining” of Illuminate. Hierbij heeft u geluid genoeg om 150 gasten te vermaken en tevens een spectaculaire lichtshow.

Een dj huren met alleen geluid is mogelijk, maar ook een grote lichtshow, ledvloer, videowall, lasershow of een dj met saxofonist.

Goedkope Dj Huren

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn