Kosten Bruiloft Dj

De eerste vraag die bij je opkomt om een bruiloft dj te huren is: wat kost dat en waar moet ik op letten?

Wanneer u op internet kijkt naar de prijzen van een bruiloft dj, dan ziet u misschien grote verschillen. Waar betaalt u voor en waar zit het verschil?

Wanneer u een kleine simpele auto koopt, verwacht dan ook niet de luxe en kwaliteit van een dure auto. Bij een bepaalde prijs mag je ook een bepaalde kwaliteit verwachten. Dan is mijn volgende vraag, hoe belangrijk is uw trouwfeest?

Een feest hangt en staat met de dj ? Een dj die alle stijlen muziek kent en jong en oud bij de feestavond betrekt. Sound4all werkt b.v. alleen met allround bruiloft – feest dj’s die minimaal 10 jaar ervaring hebben in de bruiloft branche. Deze dj’s weten natuurlijk ook hun prijs.

Het gaat niet alleen om de prijzen van een bruiloft dj, maar het gaat ook om de drive-in show die u kiest. Sound4all heeft verschillende shows, klik HIER.

Wat u bij ons betaalt is een stukje kwaliteit. De speakers zijn ruim voldoende voor het aantal gasten. Het is van Top kwaliteit wat natuurlijk ook het nodige gekost heeft. Verder zijn de lichtshows ook van hoge kwaliteit. Dit samen mét de dj, bepaalt de prijs voor uw feestavond.

Dus voor een bruiloft kiest u een dj, en een drive-in show (licht en geluid). Tevens heeft u bij ons “dj garantie”. Mocht de dj ziek zijn, dan zorgen wij voor een vervanger.

Alles even op een rijtje: U krijgt een allround bruiloft dj met minimaal 10 jaar ervaring, een drive-in show van hoge kwaliteit, dj garantie, een vrijblijvend gesprek van anderhalf uur en verder wordt de muziek geheel naar wens ingevuld. Dit bij elkaar zorgt voor de kosten van de bruiloft dj, wanneer u kiest voor Sound4all.

 

Wanneer uw feestavond erg belangrijk is, kies voor kwaliteit (ook al kost dat meer geld) !

 

 

Kosten Dj Bruiloft

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn