Huwelijks jubileum

Topkwaliteit in licht en geluid!

Allround Feest DJ

Muziek van toen tot nu

All-in prijs

Wanneer je gaat trouwen dan is de trouwdag een van je mooiste dagen uit je leven. En dat moet natuurlijk gevierd worden met een schitterend trouwfeest. Maar je huwelijk is ook na je bruiloft een dag om bij stil te staan.

Een huwelijksjubileum kan na 5 jaar zijn, maar ook als je 25 jaar getrouwd bent. We zetten ze even allemaal op een rijtje: Katoenen bruiloft, Koperen bruiloft, Zilveren bruiloft, Gouden bruiloft,  Diamanten bruiloft, Platina bruiloft, Albast bruiloft, Eiken bruiloft, Granieten bruiloft. Het gaat van 1 naar 12,5, 25, 50,60,70, 75, 80 en 90 jaar getrouwd zijn.

En dat moet natuurlijk gevierd worden met een schitterende feestavond! Vooral degenen die 12,5 jaar getrouwd zijn en de bruidsparen die 25 jaar getrouwd zijn, willen deze dag niet voorbij laten gaan zonder een feest. Maar natuurlijk moet elk huwelijksjubilea gevierd worden om even stil te staan bij de trouwdag.

Dj huwelijksjubileum

Omdat onze dj’s minimaal 10 jaar ervaring hebben in de bruiloft branche, kennen ze de muziek van vroeger tot heden. Het belangrijkste is dat het avondfeest helemaal naar uw wens wordt ingevuld. De dj houdt rekening met het geluid, met uw wensen van de muziek, maar let ook goed op waarop de gasten dansen.

Naast onze dj hebben we ook schitterende led drive-in shows. Dit is een dj meubel (dj booth), met led verlichting rondom en geluidsapparatuur. Ook kunnen wij de locatie in kleur zetten met onze led verlichting. We maken er samen een mooi feestje van!

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

All-in Prijs

Z

Stijlvolle Led Shows

l

TPW Beoordeling 9,8

Muziek huwelijksjubileum

Stel u bent 25 jaar getrouwd en u wil een leuke feestavond voor uw gasten, wat doen we dan met de muziek ? We kunnen ervoor zorgen dat de hits van 25 jaar geleden gedraaid worden, maar waarschijnlijk heeft u jonge en oudere gasten uitgenodigd voor uw feest. Dan hebben wij de ideale oplossing om ervoor te zorgen dat we goed in kunnen spelen op de gasten.

U kunt een lijst invullen van de meest uiteenlopende stijlen die er op het feest gedraaid mogen worden. Hierbij kunt u zelf rekening houden dat er muziek voor jong en oud. Waar lekker op gedanst of gefeest kan worden. Tevens hebben wij een app ontwikkeld waarmee de gasten voor het feest al kunnen laten weten wat ze leuk vinden.

Sound4all is de eerste met deze app in de bruiloft branche. Hiermee kunnen wij nog beter inspelen op de wensen van de gasten. De dansvloer zal dan nog beter bezet zijn tijdens de feestavond.

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.