Bedrijfsfeest St Gerlach Maastricht

Het adembenemende, luxe kasteelhotel Chateau St. Gerlach telt 97 hotelkamers, suites en appartementen, een à la carte restaurant, bistrot, zwembad en spa & wellness. Het is gelegen in Maastricht en van dezelfde eigenaar als Chateau Neercanne. Van een bescheiden bruiloft tot zelfs een groot bedrijfsfeest of evenement is mogelijk op deze locatie.
St Gerlach is een mooie locatie wanneer u van plan bent om hier een feest te geven. Voor uw bruiloft zijn alle mogelijkheden aanwezig om uw ceremonie tot trouwfeest hier te houden. Ook kunnen uw gasten hier blijven overnachten.

Dit keer mochten we het feest verzorgen van de Brabantse Familiebedrijven Genootschap. Dit zijn bedrijven zoals b.v. Hutten Catering, VDL e.d. die kennis en ervaring delen met elkaar. Vooraf aan de feestavond, ging een prachtige rally met schitterende oldtimers vooraf.

Bedrijfsfeest Dj St Gerlach Maastricht

Bedrijfsfeest Dj St Gerlach Maastricht

Het feest werd vooraf gegaan door een heerlijk diner met bijpassende lounge muziek. De locatie hebben we voorzien van onze uplighters die de locatie in warme kleuren heeft veranderd. Daarna was het de hoogste tijd om te dansen op zowel de muziek van vroeger.

 

Bedrijfsfeest Dj St. Gerlach Maastricht

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Ook een keer geheel vrijblijvend een demoshow bezoeken? Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in en dan maken we snel een afspraak om even kennis te maken en jullie meer te vertellen over onze werkwijze en laten we graag onze mooie shows aan jullie zien.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn