dj huren bruiloft

De Green Village in Nieuwegein is een prachtige locatie waar u zowel kunt trouwen, maar ook terecht kan voor uw bedrijfsfeest of vergadering.

Zowel de ceremonie, receptie, diner en feest kan op één locatie plaatsvinden. Een locatie die bovendien exclusief is gereserveerd voor uw bruiloft. De boerderij heeft een landelijke uitstraling en van binnen is het stijlvol en modern ingericht.

Sound4all kent deze locatie als geen ander. We mogen al heel wat jaren samen werken met deze prachtige feestlocatie.
Dit keer mochten we de bruiloft verzorgen van Jeff en Mirjam. Een enthousiast bruidspaar waar wij al een leuke band mee hadden voor het huwelijk.

bruiloft dj huren

Dit keer werd er gekozen voor onze Illuminate drive-in show. Een prachtige led drive-in show met veel verlichting voor de feestavond. Tevens past de stijlvolle witte dj booth (dj meubel) perfect bij deze show. Verder hebben we de feestlocatie in kleur gezet met onze speciaal geprepareerde led verlichting, die mee kleurt met onze show.

Het bruidspaar had een leuke openingsdans ingestudeerd. Het plezier straalde van de gezichten van Jeff en Mirjam. Een geslaagde opening van het trouwfeest zorgde ervoor dat de gasten meteen de dansvloer op kwamen. Er werd flink gedanst, gefeest en gesprongen. De familie van de bruid en bruidegom, maar ook de vrienden, hebben tot het einde van de avond continue gedanst.

bruiloft dj hurenbruiloft dj huren

Het is leuk als je als bruiloft dj de mensen mag vermaken en iedereen doet lekker mee. Van jong tot oud heeft de hele avond op de dansvloer gestaan. Alle soorten muziek kwam voorbij. Van een leuke polonaise tot een house nummer, er kon veel gedraaid worden tijdens het huwelijksfeest. En ook het bruidspaar hield van dansen en feesten, dat was goed te zien.

Natuurlijk is elke bruiloft voor een dj anders. Je moet alle stijlen van muziek kunnen draaien, maar je bent en blijft afhankelijk van de gasten op het feest. Maar op deze bruiloft vloog de tijd voorbij. Mede te danken aan de gasten op het trouwfeest. Het bruidspaar genoot volop en hebben veel gedanst en gefeest.

Voor ons is de Green Village een prachtige trouwlocatie waar wij een mooie lichtshow neer kunnen zetten. Omdat de muren en het plafond licht van kleur zijn, kunnen we hier veel doen met onze led verlichting. Een liedje is niet zo maar een liedje als je met het licht op het juiste moment weet te spelen. Hierdoor krijgt het nummer een kleine boost waardoor het liedje nog beter over komt.

dj huren bruiloft

Voor een bruiloft dj wens je elke keer zo’n feestpubliek zoals op deze avond.
Het was gezellig, lekker ontspannen en er werd door iedereen goed mee gedaan. De feestavond was snel voorbij  en het bruidspaar had nog een leuk feestnummer om mee af te sluiten.

Nog geen 2 dagen later kregen we een heerlijke fles wijn en een leuke kaart met een bedankje van het bruidspaar. We hebben weer een leuke herinnering aan een mooi huwelijksfeest, waar we nog met veel plezier aan terug denken.

 

Dj huren bruiloft Utrecht Green Village | Jeff & Mirjam

Bruiloft DJ lijn

Direct informatie aanvragen!

Kies voor kwaliteit in licht en geluid! Bel: 06 – 341 33 456 of vul het contactformulier in maak een afspraak. Met onze kennis en ervaring maken wij voor u een concept op maat.

Check beschikbaarheid trouwdatum

DJ Bruiloft lijn