DJ galafeest

Topkwaliteit licht/geluid

Allround Feest DJ

Artiesten Bijboeken

Verlichte Dansvloer

Videowall

Bent u op zoek naar een dj voor uw galafeest? Sound4all heeft de allround dj voor uw feestavond.

Wanneer we praten over een galafeest, dan denken we al gauw aan “black tie ” of “white tie”. Maar wat betekent dit nu eigenlijk?

Dresscode gala

Meestal ziet u op een gala feest de heren in een rokkostuum en de dames in een avondjurk. Wanneer er op de uitnodiging “black tie” staat, dan mag het ietsjes informeler. De mannen in een smoking en de dames in een avondjurk die best wel kort mag zijn. Ook kan de dj voor uw galafeest in smoking komen.

Als we praten over een “white tie” dan zijn de heren in een rokkostuum en dragen de dames alleen een lange avondjurk. Kijk dus goed wat er gewenst is voor uw avondkleding.

Aankleding Gala feest

Sound4all heeft al heel wat galafeesten verzorgd. Een led verlichte drive-in show geheel in stijl, met onze allround dj, zorgt voor de juiste sfeer op uw galafeest. Maar ook is het mogelijk om de locatie aan te kleden en deze geheel in kleur te veranderen.

Mocht u op zoek zijn naar een stukje live-muziek, dan kunnen wij u onze saxofonisten aanbevelen. Bekijk onze promo’s voor een sfeer impressie. Meer weten over de mogelijkheden en de dj voor uw gala feest?

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

All-in Prijs

Z

Stijlvolle Led Shows

l

TPW Beoordeling 9,8

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.