DJ schoolfeest

Topkwaliteit licht/geluid

Allround Feest DJ

Verlichte Dansvloer

Videowall

Schoolfeest organiseren

Heeft jullie school iets te vieren en mogen jullie een schoolfeest of studentenfeest organiseren? Sound4all kan u helpen, wanneer u een dj voor uw schoolfeest wil huren. Samen met het schoolbestuur gaan we kijken wat de wensen zijn en wat er allemaal mogelijk is.

Wanneer je een schoolfeest wilt organiseren, dan komt er veel bij kijken. Wat doen we met de muziek voor de feestavond? Maken we er een themafeest van zoals een galafeest? Huren we een allround dj of vj voor het feest? En wat doen we met de aankleding van de feestlocatie?

Naast Topkwaliteit geluid is natuurlijk ook een schitterende led drive-in show welkom op jullie school of studenten feest. Een rookmachine en een lasershow erbij en het feest kan beginnen! Maar er is nog veel meer mogelijk. Zo kunnen we ook de locatie van het schoolfeest voorzien van een led dansvloer of geheel in het led licht zetten.

Dj huren voor schoolfeest

Wanneer u een dj voor uw schoolfeest wil huren, zorg ervoor dat u een dj kiest met vele jaren ervaring, maar ook die de leerlingen qua muziek goed aanvoelt. De dj’s van sound4all hebben heel wat schoolfeesten gedraaid.

Jullie bepalen wat er wel en niet gedraaid mag worden en de dj maakt hier een onvergetelijk feest van. Naast de dj kan je ook een vj inhuren die ook de clips van vroeger tot nu op een videowall laat zien. Ook leuk om visuals op de ledwall te vertonen tijden de club, house of trance muziek.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

All-in Prijs

Z

Stijlvolle Led Shows

l

TPW Beoordeling 9,8

Om het een extra boost te geven is een lasershow erg mooi. De strakke gekleurde stralen, bewegen mee op de maat van de muziek. Maar we kunnen het nog leuker maken met een verlichte dansvloer. Sound4all heeft 5 verschillende led dansvloeren waaruit men kan kiezen. Voor elk type feest, de juiste ledvloer. Het voegt wat extra toe aan het feest met al zijn kleuren, maar ook zal men eerder naar de vloer komen om te dansen.

We kunnen het nog leuker maken met onze videowals. Een haarscherpe ledwall waarop de hits van vroeger tot nu op te zien zijn in hoge kwaliteit. Je krijgt dus niet alleen de nummers te horen, maar dit keer heb je er ook het beeld bij.

Elk feest is anders, of het nu gaat om een studentenfeest, een schoolfeest, een themafeest, een bedrijfsfeest of ander event, wij maken een concept op maat. Alles wordt naar wens ingevuld en tevens laten we zien wat er allemaal mogelijk is, tijdens onze vrijblijvende afspraak.

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.