DJ studenten feest

Topkwaliteit licht/geluid

Allround Feest DJ

Verlichte Dansvloer

Videowall

DJ Studenden feest

Studeren is leuk, maar een studentenfeest is nog véél leuker!

Wij kunnen je helpen met het organiseren van jullie studentenfeest. Het begint met het kiezen van een allround feest dj, die weet hoe hij een feestje moet bouwen voor jullie klas of school. Naast de dj hebben we natuurlijk ook licht en geluid nodig, wij noemen dat een drive-in show.

Sound4all heeft vele led verlichte drive-in shows. Maar het begint natuurlijk met het kostenplaatje. Hoeveel is het budget? Kunnen we een verlichte dansvloer laten leggen? Kunnen we het feest nog leuker maken met een lasershow of videoclip party? Wordt het een themafeest of galafeest? Samen gaan we kijken hoe de feestlocatie eruit ziet, wat we er allemaal kunnen plaatsen en wat we kunnen doen om de feestavond nog leuker te maken.

Als studentenvereniging wil je graag op zijn tijd een feestje organiseren. Kies dan ook voor kwaliteit op gebied van dj, licht en geluid.

Wij verzorgen met regelmaat studentenfeesten van een studievereniging, hogeschool en universiteit. De muziek is meestal vrij divers en het belangrijkste is dat er goed gedanst en gefeest wordt.

De studenten weten wel wat feesten is. Het moet vooral knallen en iedereen moet flink uit zijn dak gaan. Daarvoor heb je natuurlijk wat ingrediënten nodig. Dat begint met de juiste feest dj, die het publiek goed aanvoelt en er een onvergetelijke feestavond van maakt. Maar ook de drive-in show is van groot belang. Geluid moet van hoge kwaliteit zijn en het licht moet iets toevoegen aan de liedjes die gedraaid worden.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

All-in Prijs

Z

Stijlvolle Led Shows

l

TPW Beoordeling 9,8

Om het een extra boost te geven is een lasershow erg mooi. De strakke gekleurde stralen, bewegen mee op de maat van de muziek. Maar we kunnen het nog leuker maken met een verlichte dansvloer. Sound4all heeft 5 verschillende led dansvloeren waaruit men kan kiezen. Voor elk type feest, de juiste ledvloer. Het voegt wat extra toe aan het feest met al zijn kleuren, maar ook zal men eerder naar de vloer komen om te dansen.

We kunnen het nog leuker maken met onze videowals. Een haarscherpe ledwall waarop de hits van vroeger tot nu op te zien zijn in hoge kwaliteit. Je krijgt dus niet alleen de nummers te horen, maar dit keer heb je er ook het beeld bij.

Elk feest is anders, of het nu gaat om een studentenfeest, een schoolfeest, een themafeest, een bedrijfsfeest of ander event, wij maken een concept op maat. Alles wordt naar wens ingevuld en tevens laten we zien wat er allemaal mogelijk is, tijdens onze vrijblijvende afspraak.

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.