DJ Verjaardags feest

Topkwaliteit licht/geluid

Allround Feest DJ

Verlichte Dansvloer

Videowall

Verjaardagsfeest

U bent jarig maar wil deze dag niet zo maar voorbij laten gaan. Of uw verjaardagfeest heeft met een bepaald getal te maken waar we toch even bij stil moeten staan. Allemaal reden om een feestje te geven. Sound4all helpt u bij de feestavond van uw verjaardag. Samen gaan we kijken welke muziek er het beste past op uw feestavond.

De dj op uw verjaardag houdt rekening met uw smaak van muziek en let ook op waar uw gasten op reageren. Sound4all werkt alleen met allround feest dj’s, die weten hoe men een feestje moet bouwen. Naast een allround feest dj huren voor uw verjaardag, zijn er nog vele mogelijkheden om uw feest nog leuker te maken.

Naast een dj huren voor uw verjaardag, zijn er nog veel meer mogelijkheden. Van een ledvloer tot saxofonist of videoclip party tot  een zanger of zangeres op uw verjaardag. Maak van uw verjaardagsfeest een onvergetelijke feestavond. Bekijk de mogelijkheden op onze homepage bij Extra Opties.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

All-in Prijs

Z

Stijlvolle Led Shows

l

TPW Beoordeling 9,8

Verjaardagsfeest organiseren

Uw verjaardag mag niet zo maar voorbij gaan. U bent jarig en vind het leuk om er een onvergetelijk knalfeest van te maken. Natuurlijk kunt u slingers ophangen, de stoelen versieren en een muziekje opzetten, maar er is meer.

Of u nu thuis uw verjaardag viert of op een leuke feestlocatie, wij hebben dé led drive-in show voor uw feest. Een dj booth met de nodige led verlichting en ook top kwaliteit speakers. De gasten mogen verzoekjes aanvragen en wij houden ook rekening met het geluid.

Naast het huren van een drive-in show is een stukje live entertainment ook wel leuk. Een zanger of zangeres, maar ook een saxofonist is mogelijk. De artiest treed samen met de dj op en geeft voor een stukje extra sfeer. Kijk op onze homepage bij “extra sfeer” voor de mogelijkheden.

Wanneer u een verjaardagsfeest organiseert, kunnen wij u helpen om uw verjaardag onvergetelijk te maken. Maak een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken. Van een leuke playlist tot apparatuur of aankleding van de feestzaal.

Dj huren verjaardagsfeest

Je bent jarig en dat moet gevierd worden. Dat doe je met je vrienden en familie. Lekker dansen op de muziek die je leuk vind.
De jarige kan ook verrast worden met een allround feest dj.

Sound4all werkt alleen met dj’s die minimaal 10 jaar ervaring hebben en alle stijlen van muziek kunnen draaien.
Wanneer je een verjaardagsfeest organiseert zorgen wij dat de gasten lekker dansen op de muziek van uw keuze. Van de hits van vroeger tot nu, maar ook mag ook zelf liedjes aangeven die leuk zijn voor de feestavond.

Mogelijkheden voor uw verjaardagsfeest

Lekker dansen op een led verlichte dansvloer, een videoclip party op een flatscreen, maar ook een karaoke show is mogelijk.
Sound4all heeft 5 verschillende dansvloeren voor uw feest. Dansen op een ouderwetse disco vloer of op een strakke digitale led dansvloer met de mogelijkheid om uw naam en leeftijd voorbij te laten komen, ook dat is mogelijk.

Maar misschien is het wel leuk om de hits van vroeger tot nu in beeld op een led scherm voorbij te laten komen door onze vj. De gasten gaan mee dansen met de beelden die ze zien, waardoor dit nog meer feestvreugde geeft.

Wat betreft de karaoke kunt u kiezen uit vele Nederlandstalige en Engelstalige liedjes. Samen met je vrienden of familie, is het leuk om mee te zingen met de hits van vroeger tot nu. Meerder microfoons zijn aanwezig en zelfs kunnen we een beetje galm op uw stem zetten.

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.