Led scherm

3 x 2,4 meter

 

Hoge resolutie

 

Vj mogelijk

 

Licht/geluid verhuur

 

Een LED Videowall voor iedere gelegenheid

Sound4all heeft voor u een prachtige, superscherpe videowall. De pixels zitten zo dicht bij elkaar, dat het beeld al op een paar meter goed scherp te zien is. Het scherm is 3 meter lang en 2,4 meter hoog. Deze led videowall is uitermate geschikt voor videoclips en visuals (bewegende grafische beelden). Voor visuals kunnen wij de ledwall opdelen in stroken en deze een bepaalde afstand van elkaar hangen. Dat ziet er schitterend uit en de visuals lopen als één geheel over de videowall heen!

Voor een presentatie tijdens een bedrijfsfeest is deze ledwall uitermate geschikt. Ook wanneer u een themafeest heeft zoals 80’s/90’s party met de videoclips van deze hits, is dit scherm ideaal. Zelfs voor een bruiloft wordt deze wall ingezet. Naast een videoclip party krijgt men dan ook de foto’s van het bruidspaar te zien die overdag gemaakt zijn. Het is wel een eis dat de locatie ministens 4 meter hoog is.

Wanneer u een videowall wil huren, kunnen wij ook zorgen voor zowel een drive-in show, ledvloer en lasershow. Zeker voor een bedrijfsfeest of themafeest, maken wij een totaalconcept op maat voor u. Of het nu gaat om videoclips of visuals, het verhoogt de sfeer van het feest en uw gasten zullen eerder gaan dansen.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

 

All-in Prijs

 

Z

Stijlvolle Led Shows

 

l

TPW Beoordeling 9,8

 

Videoclips

Sound4all beschikt over een grote video collectie van de hits uit de jaren 70 t/m de hits uit de huidige top 40. Naast het feit dat u de hits te horen krijgt, komt er op het scherm ook de videoclips van deze hits voorbij. U kunt er een themafeest van maken zoals een “dance classics party” of een “80’s/90 party”. Wij zien dat het een stukje extra sfeer geeft, niet alleen is het leuk om te zien hoe men in de clip danst, maar ook geeft het een stukje extra sfeer.

Visuals

Visuals zijn grafische beelden die mee bewegen op de maat van de muziek. Zo kan de kleur van een grafisch beeld belangrijk zijn, deze wordt vaak aangepast aan de lichtshow, Maar ook de verschillende vormen spelen een rol. Wij kunnen hiervoor een vj mee leveren die ervoor zorgt dat dit samen met de muziek en de lichtshow, een geheel wordt. Zeker voor club, trance en house feesten, worden eerder visuals dan videoclips ingezet. Bij visuals is het mooi om losse stroken videowall te zien, die b.v. een meter van elkaar af hangen. Sound4all kan hiervoor zorgen !

Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, schoolfeest of themafeest, met deze ledwall zullen uw gasten het feest nog intenser beleven.

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.