Uplighters

Muren aanlichten

Vele kleuren

Draadloos

Locatie in kleur

Uplighters zijn speciaal geprepareerde led lampen, die meestal tegen een muur gezet worden om deze in een bepaalde kleur te veranderen. Sound4all heeft naast bekabelde uplights, ook draadloze, die op elke gewenst plek kan staan. Een locatie kunnen we met deze uplights geheel in kleur zetten.

Normaal gesproken heb je per 2,5 meter één uplight nodig. Het mooie is dat wij dit kunnen combineren met onze led drive-in shows. De kleuren van de show komen dan terug in de muren. Tevens werken de uplights mee op geluid en kunnen we er een soort van stroboscoop effect mee creëren.

Themafeest

Heeft u een themafeest waarbij een bepaalde kleur belangrijk is? Wij kunnen de locatie al in deze kleur of kleuren zetten. Of het nu gaat over een bruiloft, bedrijfsfeest of themafeest, met een beetje extra kleur naast de led verlichte drive-in show, maakt dit uw plaatje compleet.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

All-in Prijs

Z

Stijlvolle Led Shows

l

TPW Beoordeling 9,8

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.