The Harbour Club is een unieke locatie in Amsterdam met internationale allure. Voor uw bedrijfsfeest of evenement is deze locatie uitermate geschikt. Niet alleen kunt u heerlijk eten in The Harbour Club, maar ook feesten. Een prachtige feestzaal die zowel modern als artistiek is ingericht. 

The Harbour Club Amsterdam Oost

 The Harbour Club is een puur, eigentijds wining en dining concept dat staat voor intens genieten. Hoogstaande kookkunsten in combinatie met een eigen stijl en oog voor detail. Alleen de beste, meest verse producten worden gebruikt om vervolgens op een eenvoudige, pure manier bereid te worden door de beste chefs!

Op deze feestlocatie hebben wij onze verlichte dansvloer geplaatst voor een personeelsfeest. Deze ledvloer is maar 2,5 cm dik en past perfect bij deze moderne inrichting. 

Een led dansvloer zorgt ervoor dat de gasten eerder gaan dansen, maar ook ziet deze verlichte dansvloer er prachtig uit. Elke minuut krijgt men een ander bewegend figuur over de dansvloer. Na 20 minuten begint de discovloer weer bij de eerste figuur.

 

Dj huren The Harbour Club

 

Of het nu om een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of evenement gaat, dit is de ideale locatie voor uw feestavond. Een dj huren voor The Harbour Club, kunt u bij Sound4all doen.

Onze dj’s hebben minimaal 15 jaar ervaring en kunnen alle stijlen draaien.

Mocht u op zoek zijn naar een allround dj met een prachtige led drive-in show voor deze feestlocatie, dan kunnen wij u verder helpen. Sound4all heeft een vele mogelijkheden, van een dj met saxofonist tot een schitterende licht en lasershow op uw feest.

De combinatie van een allround feest of bruiloft dj, een schitterende lichtshow en prachtig geluid, zorgen voor een onvergetelijk avondfeest. Wij kunnen u hiermee helpen en alles wordt naar uw wens ingevuld. Sound4all staat in de top van de bruiloft branche en is een van de meest geboekte drive-in shows voor bruiloften en bedrijfsfeesten.

Wanneer u een feest dj wil huren voor The Harbour Club, informeer naar onze mogelijkheden.