Sound4all

Topkwaliteit in licht en geluid!

 

Meer dan 15 jaar ervaring

 

Vele visuals

 

Scherpe prijs

 

Sound4all is een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in de bruiloft en evenementen branche. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel op het gebied van apparatuur, dj, service en het feest dat geheel naar uw wens wordt ingevuld.

Wij werken alleen met dj’s die minimaal 10 jaar ervaring hebben in de bruiloft branche. Zij kennen de hits van vroeger tot nu en hebben genoeg ervaring om in te kunnen spelen op de gasten. Tevens wordt er gelet op het geluidsniveau en worden verzoekjes zoveel mogelijk gedraaid. Sound4all biedt DJ garantie zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een DJ huren doe je bij Sound4all. U bepaalt wat er gedraaid wordt en ook wat niet gedraaid hoeft te worden. Kies voor ervaring en kwaliteit!

Microsoft Teams afspraak

U hoeft de deur niet meer uit!

We kunnen elkaar zien en horen. Uw wensen worden besproken en al onze mogelijkheden die van toepassing zijn op uw feest.  Elke feest is maatwerk en met onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen!

Maak snel een afspraak!

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

 

All-in Prijs

 
Z

Stijlvolle Led Shows

 
l

TPW Beoordeling 9,8

 

Hooibeemd 1G, 5705 DD Helmond

Hooibeemd 1G, 5705 DD Helmond

Maaslaan 85, 5704 LB Helmond

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.