Videoclip party

Topkwaliteit in licht en geluid!

 

Meer dan 15 jaar ervaring

 

Bijpassende video clips

 

All-in prijs

 

Naast het draaien van muziek kunnen we ook zorgen voor de beelden die bij de hits horen. Wij noemen dat een videoclip party. Een videoclip party kan op een flatscreen, doek of ledwall of dj booth. Natuurlijk is het leuk als de dj de hits van vroeger tot nu draait, maar nog leuker is wanneer je het beeld erbij krijgt.

Hoe zag men er vroeger uit? Hoe danste men toen? Kunnen wij ook zo dansen? Allemaal vragen die beantwoord worden door beelden op het scherm. Van Michael Jackson tot Armin van Buuren of van Nederlands tot de zomerhit waar een dansje bij hoort.

Video Dance Classics Party

Al vele malen hebben we het Videoclip party’s met een ledwall . Naast een prachtige ledvloer van zo’n 35 m2, zorgen we ook voor de videowall waar de clips op getoond worden. Tevens komt er een prachtige lichtshow te staan en zelfs een lasershow.

Van een 80’s/90’s party tot 90’s, 00’s en de hedendaagse top 40. Voor een bruiloft kan dit ook op de dj booth!

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

 

All-in Prijs

 

Z

Stijlvolle Led Shows

 

l

TPW Beoordeling 9,8

 

Foto-Video Booth

U gaat trouwen en er worden door de fotograaf (overdag) prachtige foto’s gemaakt. Wat geweldig zou het zijn als u een stuk of 20 foto’s op het scherm aan uw avondgasten kan laten zien !

Ook de mogelijkheid om de clips van de 70’s tot nu op het scherm te vertonen. Leuk om de beelden van vroeger weer te zien of uit je dak gaan bij de club/dance hits.

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.