Sound4all

Topkwaliteit in licht en geluid!

 

Meer dan 15 jaar ervaring

 

Vele visuals

 

Scherpe prijs

 
Sound4all is een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in de bruiloft en evenementen branche. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel op het gebied van apparatuur, dj, service en het feest dat geheel naar uw wens wordt ingevuld.

Wij werken alleen met dj’s die minimaal 10 jaar ervaring hebben in de bruiloft branche. Zij kennen de hits van vroeger tot nu en hebben genoeg ervaring om in te kunnen spelen op de gasten. Tevens wordt er gelet op het geluidsniveau en worden verzoekjes zoveel mogelijk gedraaid. Sound4all bied DJ garantie zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Een DJ huren doe je bij Sound4all. U bepaalt wat er gedraaid wordt en ook wat niet gedraaid hoeft te worden. Kies voor ervaring en kwaliteit !

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Demoshow

 

Tijdens onze demoshow ziet u een prachtige led verlichte drive-in show en een led dansvloer. Een dansvloer huren kan natuurlijk ook voor uw bruiloft, wij hebben een schitterende dansvloer van maar een paar cm dik, die ideaal is voor uw trouwfeest.
Verder worden uw wensen besproken en alle mogelijkheden die van toepassing zijn op uw feest. 

 

Een paar reviews van klanten:

 

Martijn & Priscilla de Weerdt

Een avond waarbij de muziek verzorgd werd door Anthony van Sound4All.
We zijn begonnen in oktober met het zoeken naar een DJ. We wilden graag een DJ hebben die ook de mogelijkheid had om videoclips af te draaien. Een herinnering aan onze vakanties in Lanzarote, waarbij er een bar was die dit dagelijks deed.

Na even op Google gezeten te hebben kwamen we uit in Helmond bij Sound4All. Het contact was meteen super. Anthony vertelde vol passie over zijn videobooth en nodigde ons uit om eens een proefshow te komen bekijken in Helmond. Anthony was een echte professional en liet alles zien, niets was te gek. Hoe meer gasten, hoe groter alles uitgepakt kon worden, maar alles kan ook afgestemd worden op kleinere groepen.

Na de proefshow was het meteen duidelijk voor ons! Sound4All moest onze avond verzorgen. Het contact tussendoor was super verlopen, Anthony is een prettige man om mee te werken, hij luistert goed en geeft eerlijk zijn mening! Het contact verliep altijd prima en we konden ook altijd bellen met vragen en opmerkingen. Anthony draagt ook goede en leuke ideeën aan!

Op de dag zelf was Anthony heel goed op tijd! Hij zette alles klaar en was ruimschoots op tijd klaar. Bij binnenkomst draaide hij rustige muziek en speelde al wat foto’s van de trouwreportage af. Dat was heel erg leuk!
Na de openingsdans barstte het feest los en de dansvloer is ook niet meer leeg geweest, desondanks dat het een warme dag was. De videoclips zorgde echt voor een meerwaarde tijdens het feest. De muziek en verlichting was heel goed afgestemd voor de hoeveelheid mensen en Anthony wist ook precies wat er wanneer gedraaid moest worden om het feest goed aan de gang te houden. Men had ook goed de mogelijkheid om liedjes aan te vragen, maar Anthony hield wel daarin goed duidelijk onze afspraken aan.

 Anthony maakte tijdens de feestavond ook foto’s en filmpjes, we kregen deze later toe gezonden. Heel erg leuk om de avond eens vanuit de DJ te bekijken. De avond was zo gezellig dat we een half uurtje uitliepen, Anthony was hier ook ontzettend flexibel in!

We hebben achteraf zo ontzettend veel complimenten over onze DJ gehad! Het was een prachtig feest waar iedereen van genoten heeft. We kunnen hier met veel plezier op terug kijken. Bedankt voor de mooie feestavond! Het was in één woord: Fantastisch!

Bruidspaar De Weerdt

 

Rudy & Lisette

Met Sound 4 all heb je gegarandeerd een spetterend feest! Leuke DJ en keuze uit mooie shows. De lichtshow en LED vloer maakt je feestje helemaal compleet!
Muziek naar eigen wens en die van de gasten, doordat zij voorafgaand digitaal al aanvragen kunnen doen. Sound 4 All is echt een aanrader!

  

Martin en Linsey

We hadden een vriend die DJ is en op onze bruiloft wilden we dat hij de muziek zou verzorgen, alleen moesten we nog wel een mooie DJ booth, verlichting en geluid. Sound4All begreep dit perfect. Voor een goede prijs heeft Anthony gezorgd voor licht en geluid en samen met onze DJ gezorgd voor een top avond!

 

Marianne

Anthony heeft zelf op ons trouwfeest gedraaid. Hij was erg professioneel en alles was tot in de puntjes geregeld. Het is een leuke toevoeging dat gasten voorafgaand aan de trouwdag liedjes kunnen insturen en die dan ook horen op de avond zelf. De muziek paste goed bij het feest 

 

Martin

 

Beste Anthony, Bedankt voor het fantastische feest! De hele dag was al mooi, maar jij hebt van de avond een super mooie afsluiting gemaakt! Goede DJ, Perfecte muziek, super mooie show en de vloer maakte het plaatje compleet! Bedankt voor de mooie avond! Een gelukkig bruidspaar Witjes

 

Carolien

Lieve Anthony, Ook via theperfectwedding.nl willen wij jouw bedanken voor je enthousiaste set! Onze verwachtingen voor jou als DJ waren hoog omdat we eerder twee bruiloften hebben meegemaakt met jou als DJ. Je bent destijds opgevallen door je goede opbouw, geconcentreerd draaien en het contact met de gasten.

 

Super DJ, mooie lichtshow, heeft ons bruiloftsfeest echt afgemaakt!

 

Sanne Mac Lennan

Na verschillende Dj’s en organisaties te hebben vergeleken en gesproken te hebben. Kwamen we al snel uit bij sound 4 all omdat deze zeer geïnteresseerd waren en oog voor ons hadden. Na een gesprek gehad te hebben werden we gekoppeld met DJ Alex. 2 weken voor ons het feest heeft hij nog contact met ons opgenomen en alle puntjes op de i gezet. Het was een geweldig feest, mede door Sound4all !!!

 

Ben & Manouk van Uden

Toen wij onze bruiloft gingen plannen, gingen wij ook op zoek naar iemand die voor ons de muziek zou regelen. Wij hadden al snel het idee dat we een DJ wilden. We houden van veel verschillende stijlen van muziek en dat was ook belangrijk voor ons, dat alle genres gedraaid konden worden. Het was een onvergetelijke feestavond. De gasten hebben vanaf het eerste moment gedanst, tot de laatste minuut. Toppertje !!!

 

Yannicke

Op 12 mei heeft Sound4All onze bruiloft verzorgd op Kasteel Groot Buggenum. Het was in 1 woord fantastisch. De dansvloer bleef de hele avond gevuld! Van te voren hebben we een lijst ingevuld van wat we graag wouden horen en de gasten konden ook verzoekjes aanvragen. Ook hebben we Lees meer
Reactie van Sound4All

Super bedankt voor deze schitterende beoordeling, Wilco en Yannicke !
Het was een prachtige locatie en de gasten hadden wel zin in een feestje. Samen met jullie hebben we daar een mooie feestavond van kunnen maken. Fijn dat alles naar wens is geweest.

 

Jordi

Super DJ hij kreeg onze feestgangers binnen no time op de dansvloer en die is niet meer leeg geweest!

   

Lianne en Marin van Duuren

Op vrijdag 21 april hebben wij onze bruiloft gehad. Vanaf het eerste gesprek tot de feestavond hebben wij een zeer prettig contact gehad met Anthony. Er werd snel en duidelijk gecommuniceerd. Op de avond zelf was Merijn onze dj. Wat een geweldig feest heeft hij ons gegeven. Het wasde hele avond één groot feest en er werd er volop gedanst. Echt super! Wij willen Sound4all groots complimenteren voor hun fantastische bijdrage. Dankzij hun geweldige bijdrage hebben wij de perfecte dag van ons leven gehad.

Wij kunnen Sound4all bij iedereen aanbevelen!
 

DJ Garantie

 

All-in Prijs

 
Z

Stijlvolle Led Shows

 
l

TPW Beoordeling 9,8

 

Foto-Video Booth

U gaat trouwen en er worden door de fotograaf (overdag) prachtige foto’s gemaakt. Wat geweldig zou het zijn als u een stuk of 20 foto’s op het scherm aan uw avondgasten kan laten zien !

Ook de mogelijkheid om de clips van de 70’s tot nu op het scherm te vertonen. Leuk om de beelden van vroeger weer te zien of uit je dak gaan bij de club/dance hits.

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.