Sound4all

Topkwaliteit in licht en geluid!

Meer dan 15 jaar ervaring

Vele visuals

Scherpe prijs

FAQ | Meest gestelde vragen

Hoe lang van te voren moeten we jullie boeken?
Dat hangt natuurlijk een beetje af wanneer jullie gaan trouwen. Maar voor de populaire trouwmaanden wordt vaak een periode van 4 tot 8 maanden gehanteerd. De populaire trouwdatums worden vaak al een jaar van te voren geboekt dus wees er op tijd bij!
Waar moeten jullie vandaan komen?
Wij zijn gevestigd in Helmond, maar werkzaam in heel Nederland. Wij rekenen GEEN reiskosten!
Nemen we de planning van het trouwfeest nog een keer door?
Jazeker! In de week van de bruiloft op maandag of dinsdagavond neemt de Dj contact met jullie op en nemen we jullie trouwfeest tot in detail nog een keer door.
Wat gebeurt er als er iemand ziek is?
Gelukkig zijn we niet zo snel ziek en mocht dat eventueel wel zo zijn dan komen we toch. Zoals jullie weten werken we bij Sound4All met meerdere eigen DJ’s die bij ons in dienst zijn. En in geval van overmacht doen we daar een beroep op zodat wij gewoon op jullie bruiloft komen draaien.
Welke muziek draaien jullie?
Niet wij, maar jullie bepalen wat er op het feest gedraaid wordt. Meestal zeggen wij: Als het ooit in de top 40 heeft gestaan, is de kans groot dat wij het hebben.
Hoe laat komen jullie opbouwen?
Dat is altijd in overleg. Bij de meeste feesten nemen we 2 – 2,5 uur voor het feest als tijd van opbouwen. Ruim voldoende om op tijd klaar te zijn.
Hebben jullie ook Demo avonden?
We hebben een prachtige showroom waar wij u een indruk kunnen geven hoe uw feestavond er uit kan komen te zien. Tevens kunnen wij ingaan op al uw vragen en wensen.
Staat jullie vraag / antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op of stuur een mailtje en dan proberen wij jullie vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen één uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

All-in Prijs

Z

Stijlvolle Led Shows

l

TPW Beoordeling 9,8

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.