Sound4all

Topkwaliteit in licht en geluid!

 

Meer dan 15 jaar ervaring

 

Vele visuals

 

Scherpe prijs

 
Sound4all is een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in de bruiloft en evenementen branche. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel op het gebied van apparatuur, dj, service en het feest dat geheel naar uw wens wordt ingevuld.

Wij werken alleen met dj’s die minimaal 10 jaar ervaring hebben in de bruiloft branche. Zij kennen de hits van vroeger tot nu en hebben genoeg ervaring om in te kunnen spelen op de gasten. Tevens wordt er gelet op het geluidsniveau en worden verzoekjes zoveel mogelijk gedraaid. Sound4all bied DJ garantie zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Een DJ huren doe je bij Sound4all. U bepaalt wat er gedraaid wordt en ook wat niet gedraaid hoeft te worden. Kies voor ervaring en kwaliteit !

Demoshow

Tijdens onze demoshow ziet u een prachtige led verlichte drive-in show en een led dansvloer. Een dansvloer huren kan natuurlijk ook voor uw bruiloft, wij hebben een schitterende dansvloer van maar een paar cm dik, die ideaal is voor uw trouwfeest.

Verder worden uw wensen besproken en alle mogelijkheden die van toepassing zijn op uw feest. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd zodat u precies weet hoe het werkt en tevens een goed beeld hiervan kan vormen. Door onze demoshow heeft u al gauw een beeld hoe uw feest er uit kan zien. Ook kunnen wij adviseren, wat voor uw feest van toepassing is. Elke feest is maatwerk en met onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen!

Het is pas een feest al u tevreden bent en wij zien dat de gasten genieten ! Maak daarom een vrijblijvende afspraak en kom kijken in onze showroom wat er mogelijk is. U bent van harte welkom tijdens een van onze demo avonden.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

 

All-in Prijs

 
Z

Stijlvolle Led Shows

 
l

TPW Beoordeling 9,8

 

Foto-Video Booth

U gaat trouwen en er worden door de fotograaf (overdag) prachtige foto’s gemaakt. Wat geweldig zou het zijn als u een stuk of 20 foto’s op het scherm aan uw avondgasten kan laten zien !

Ook de mogelijkheid om de clips van de 70’s tot nu op het scherm te vertonen. Leuk om de beelden van vroeger weer te zien of uit je dak gaan bij de club/dance hits.

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.