DJ Bedrijfs feest

Topkwaliteit licht/geluid

Allround Feest DJ

Artiesten Bijboeken

Verlichte Dansvloer

Videowall

DJ Bedrijfsfeest

U wilt een bedrijfsfeest organiseren, maar u zoekt nog invulling van uw feestavond? Dan kunnen wij u helpen! Het begint met een goede voorbereiding. Wanneer u een feest gaat organiseren voor uw personeel, komen een aantal belangrijke aspecten om de hoek kijken. Hoe groot is de feestlocatie en hoeveel gasten komen er? Wat zijn de leeftijden? Hoeveel budget is er voor de muziek, aankleding en eventueel de artiest of saxofonist? Kiezen we voor een themafeest? Welke stijlen mogen wel en niet gedraaid worden? Wij geven u een antwoord en vrijblijvend ons beste advies op al deze vragen. Door onze jarenlange ervaring is niets ons te gek.

Diverse opties naar uw wens

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, personeelsfeest, bedrijfspresentatie, opening van een bedrijfspand of gewoon een leuk bedrijfsuitje, wij zorgen voor zowel Topkwaliteit licht, geluid en allround feest dj. De bedrijfsfeest dj draait geheel naar jullie wens, u kunt aangeven wat wel en niet gedraaid mag worden op het personeelsfeest.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

All-in Prijs

Z

Stijlvolle Led Shows

l

TPW Beoordeling 9,8

Led Dansvloer | Videowall

U kunt het feest nóg leuker maken, met b.v. onze ledverlichting die de muren in kleur zetten. De kleuren van de muur, komen ook in de show voor, zodat het één geheel is. Maar ook een verlichte dansvloer is mogelijk.

Sound4all heeft een ultra dunne led dansvloer waarop verschillende visuals te zien zijn. Om het feest nóg spectaculairder te maken, kunnen we uw feest ook voorzien van een videowall, samen met de Vj.

De hits van vroeger tot nu krijgt u dan te zien op het led scherm, waardoor het personeel van uw bedrijf, nog meer zin hebben om te dansen.

Artiesten

Maar ook zangers en zangeressen zijn mogelijk. Laat ons weten wat voor soort personeelsfeest u wil creëren, dan kunnen wij met suggesties komen van artiesten.

Een andere mogelijkheid is een saxofonist op uw feest. In het begin speelt de saxofonist samen met de dj op lounge muziek.

Later op de avond gaat dit over op de heerlijke club en dance beats.

Heb je iets te vieren met je collega’s? Wil je zorgen voor een stukje extra teambuilding? Of heb je een jubilea op je afdeling? Ook een intiem bedrijfsuitje met muziek en dj is mogelijk.

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.