DJ met Saxofonist

3 x 20 min

Hits jaren 80 tot nu

Party Saxofonist

Allround DJ

All-in-One Prijs

Dj met saxofonist huren voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement!

Bent u op zoek naar een stukje extra sfeer op uw feest? Wilt u naast een dj ook nog ander muzikaal vermaak voor uw gasten tijdens de feestavond? Dan is de combinatie van de dj met saxofonist misschien wel iets voor u. Een combinatie die we steeds meer zien op bruiloften en bedrijfsfeesten. Kortom bij ij Sound4All is dat mogelijk.

Wanneer u besluit een dj mét saxofonist te huren, wisselen zij elkaar een paar keer af tijdens de feestavond waardoor er een mooie afwisseling ontstaat en uw gasten steeds weer opnieuw de dansvloer opgetrokken worden. Een saxofonist kan met alle stijlen meespelen. Zowel de hits van vroeger, als ook van dit moment. Heeft u een speciaal liedje met een bijzondere lading? De saxofonist speelt het graag voor u. Juist dat stukje live entertainment zorgt vaak voor net wat extra sfeer tijdens uw bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement.

Diverse opties naar uw wens

Bijvoorbeeld kunt u kiezen om de saxofonist tijdens de openingsdans samen met de dj te laten spelen. Juist dat stukje extra live muziek zorgt voor een spetterende opening van de feestavond. De dansvloer wordt meteen op gepaste wijze ‘geopend’ en aan dit moment zal nog jaren met veel plezier gedacht worden.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

All-in Prijs

Z

Stijlvolle Led Shows

l

TPW Beoordeling 9,8

Bij Sound4All niet alleen een dj maar ook een saxofonist huren

U kunt het feest nSound4All werkt alleen met ervaren, allround bruiloft dj’s en professionele saxofonisten. Wanneer u een dj met saxofonist wilt huren, let er dan goed op of de saxofonist wel een stukje kan entertainen en het publiek erbij kan betrekken. Een saxofonist die alleen naast de dj booth staat, voegt weinig toe aan uw feestavond. Bij Sound4all hoeft u hier niet bang voor te zijn. Wij werken alleen samen professionals die hun vak verstaan en met hun sax ware entertainers zijn.

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.