Lasershow huren

Sfeerverhogend

Strakke stralen

Vele kleuren

Vette show!

Een spectaculaire lasershow huren voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of themafeest!

Afhankelijk van de grootte van de locatie en het aantal gasten, kunnen wij u een spectaculaire lasershow op maat aanbieden. De beleving van de muziek is nog intenser met deze sterke lasers. Schitterend bij club/dance/trance muziek.

Vroeger zag je een lasershow alleen op een bedrijfsfeest of groot dance evenement. Wij bieden u ook de mogelijkheid om een lasershow te huren voor uw bruiloft. Veiligheid staat voorop, maar door onze kennis en ervaring, weten wij u een veilige en ook prachtige show aan te bieden voor uw bruiloft.

Wilt u ook een lasershow huren voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement? Wij hebben voor elk soort feest de juiste lasershow. Hoogwaardige en professionele lasers voegen zeker een stukje extra sfeer toe

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

All-in Prijs

Z

Stijlvolle Led Shows

l

TPW Beoordeling 9,8

Vandaag een keer onze Illuminate Show opgesteld, samen met de nieuwe dj booth. Een prachtige show voor je bruiloft met een grote lichtshow. Perfect voor een feest waar op tijd wat moderne muziek gedraaid mag worden.

Maar dit keer zijn we een stapje verder gegaan. We hebben 2 lasers toegevoegd aan deze show om te laten zien dat dit ook mogelijk is op een bruiloft. Zeker met wat “dance” en “club” muziek, is dit een toevoeging op uw trouwfeest. Beleef de muziek nog meer met de lasershow die op de beat van de muziek, de prachtigste figuren laat zien. Deze combinatie van licht en geluid is te zien in de bovenstaande video.

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.