Verlichte dansvloer

All-in prijs

 

Dunste vloer van Nederland

 

Vele visuals

 

Hoge licht opbrengst

Een verlichte dansvloer voor iedere gelegenheid

Maak van uw bruiloft, bedrijfsfeest of themafeest een onvergetelijke happening, met de led verlichte dansvloer van Sound4all!

Wanneer u op zoek bent naar een spetterende discovloer voor uw feest of evenement, dan hebben wij voor u een schitterende ledvloer. Uw gasten zullen nóg eerder de dansvloer op komen en dansen op onze nieuwe “Ultra” led dansvloer. Deze dansvloer is maar 2,5 cm hoog en heeft vele pixels per tegel.

Hierdoor krijgt u prachtige visuals (figuren) over de dansvloer die ervoor zorgen dat deze led verlichte dansvloer een grote aandachttrekker is, waardoor de gasten nog eerder gaan dansen. Of het nu een “dance classics” party is, een “dance” feest of een “thema” feest, Sound4all heeft verschillende dansvloeren in de verhuur.

Wanneer u een verlichte dansvloer wil huren, dan kunnen wij ook zorgen voor ledvloeren, maar ook voor een videowall en ook schitterende, stijlvolle led drive-in shows. Sound4all verzorgt vele bedrijfsfeesten, bruiloften en themafeesten. Onze allround feest dj’s, kunnen elk feest draaien door de brede kennis en ervaring van de muziek.

Voor het huren van een led dansvloer heeft u een minimale afname van 20 m2 nodig. Wij leveren dansvloeren tot een maximum van 300 m2. Laat ons weten hoeveel gasten er op het feest komen, dan kunnen wij u vertellen hoeveel m2 ledvloer u nodig heeft.

 

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

 

All-in Prijs

 

Z

Stijlvolle Led Shows

 

l

TPW Beoordeling 9,8

 

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.