Bruiloft DJ

All-in prijs

Demo show

Verlichte dansvloer

Dj met saxofonist

TPW (Beoordeling op The Perfect Wedding) 9,8

Priscilla en Martijn: We hebben achteraf zo ontzettend veel complimenten over onze Bruiloft DJ gehad! Het was een prachtig feest waar iedereen van genoten heeft. Hier kijken we met veel plezier op terug. Bedankt voor de mooie feestavond! Het was in één woord: Fantastisch!

Dé Bruiloft DJ voor je Huwelijksfeest

Je bent verliefd en zit vol trouwplannen. Hoe komt jullie bruiloft eruit te zien? Voor jou als bruidspaar komt er veel op je af. Wat doe je met de muziek? Kies voor een allround bruiloft dj met minstens 10 jaar ervaring in de bruiloft branche.

De muziek wordt helemaal naar jullie wens ingevuld. Elk bruidspaar heeft zijn eigen favoriete liedjes, die op het trouwfeest gedraaid kunnen worden. Natuurlijk helpen we je ook met een leuk liedje voor de openingsdans.

De gasten mogen ook een verzoeknummer aanvragen, mits het maar bij jullie muziekwensen past.

Met liefde voor het vak, zorgt de bruiloft dj dat zowel de bruid en bruidegom, maar ook de gasten, heerlijk kunnen genieten van een onvergetelijke feestavond. 

Sound4all is een bedrijf in licht en geluid met 6 drive-in shows en 7 allround bruiloft en feest DJ’s voor uw huwelijksfeest. We doen iedere dag en op ieder feest ons uiterste best om in de top van de bruiloft branche mee te draaien. Dat betekent dat we kwaliteit willen leven op het gebied van licht, geluid en DJ’s! Daarbij staan natuurlijk altijd de wensen van jou, van de klant, voorop.

Onze uitgebreide mogelijkheden aan licht zorgt voor extra sfeer, maar zorgt er ook voor dat liedjes nog een stuk krachtiger worden als ze richting hun hoogtepunt gaan en de DJ weet dit met licht op te bouwen. Sound4all gaat verder op gebied van licht door Uplights om de muren aan te lichten in led verlichting, een schitterende stijlvolle led drive-in show met movingheads en aircones, maar ook een lasershow is mogelijk voor uw trouwfeest.

Bruiloft dj huren voor uw trouwfeest.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

All-in Prijs

Z

Stijlvolle Led Shows

l

TPW Beoordeling 9,8

Feest vieren met Top geluid

Sound4all komt op vele locaties waar geen geluidsinstallatie aanwezig is. Kies daarom voor uw feest voor apparatuur van topkwaliteit ! De speakers van onze drive-in shows zorgen voor een mooie volle warme klank. De dj houd rekening met het volume van het geluid.

Tevens let hij op dat de gasten lekker kunnen dansen, maar degene die buiten de dansvloer staat, nog goed met elkaar kan praten. Goed geluid is zowel belangrijk voor de huwelijksceremonie, receptie en trouwfeest.

Welke Drive-in show voor jullie huwelijk

Men kan een keuze maken uit verschillende opstellingen. Van een kleine drive-in show tot onze All Inclusive Intense Show (DE mooiste show ever ! ) Bij elke show zit de bruiloft dj inbegrepen voor max 5 draaiuren, dj-meubel, lichtshow en een geluidsset.

Mogelijkheden om je trouwfeest nog leuker te maken

Een discjockey is leuk, maar  je kunt ook nog uitbreiden met extra verlichting om de trouwlocatie geheel in kleur te veranderen.
Niet alleen is een spetterende lichtshow mooi voor je bruiloft, maar wat dacht je van een led verlichte dansvloer. De gasten zijn eerder geneigd de dansvloer op te komen, want zo’n discovloer nodigt uit om erop te staan. En als dat niet genoeg is, kunnen we de lichtshow uitbreiden met een lasershow. De strakke lichtbundels bewegen mee op de maat van de muziek en maken prachtige figuren. De beleving van de muziek is nu nog intenser. Zie hiervoor onze Intense show met vele extra’s in deze All Inclusive Show.

Er is meer mogelijk. Wat dacht je van een saxofonist op je avondfeest? De dj met saxofonist is een leuke combi. Een stukje live muziek met de hits van de jaren 80 tot nu. De saxofonist kan zelfs mee spelen met de openingsdans.
Een romantische opening van het feest door het bruidspaar maakt zeker indruk op de gasten. Ook kunnen wij voor artiesten en zangers zorgen voor de feestavond. Het hangt een beetje af van het budget en wat voor soort artiest of zanger je leuk vind.

Wil je een indruk van onze trouwfeesten? Kijk dan op onze site naar de foto’s en filmpjes en de blog van verschillende bruiloften die wij verzorgd hebben.

Bruiloft dj huren voor uw trouwfeest !
Bruiloft dj huren voor uw trouwfeest !

Dj Garantie

Wanneer je een bruiloft dj wil huren voor je huwelijk, is het van belang om dj garantie te hebben. Want wat doe je als de discjockey ziek is of om een andere reden verhinderd is? Wij nemen jullie deze zorg uit handen en zorgen ervoor dat het bruiloftfeest gewoon door kan gaan.

Demo show

Natuurlijk kunnen we foto’s en filmpjes laten zien, maar beter is om een afspraak te maken en een Demo Show bijwonen. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we alle wensen en mogelijkheden van jullie trouwfeest bespreken.

Wilt u nu al meer foto’s en filmpjes zien? Klik dan HIER voor de sfeerimpressie !

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.