DJ thema feest

Topkwaliteit licht/geluid

Allround Feest DJ

Artiesten Bijboeken

Verlichte Dansvloer

Videowall

DJ Thema feest

Wij hebben voor u een “White Sensation” drive-in show met allround feest dj voor uw themafeest. Maar ook kunnen wij u helpen met andere themafeesten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest met een leuk thema, of een familiefeest of buurtfeest, een thema verbindt de gasten en ziet er ook leuk uit.

Bij een themafeest hoort ook de nodige muziek. Dan kan zijn voor een 80’s/90’s party, een summer beach party, oktoberfest, maar ook een fout feest of dance classics party.

Themafeest organiseren

Het bedenken van een thema is niet het enige waar je aan moet denken, wanneer je een themafeest wil organiseren. Kijk ook of de locatie aangekleed moet worden. Wij kunnen de locatie geheel in kleur doen veranderen met onze led verlichting.

Maar naast licht kunt u de feestlocatie ook veranderen met b.v. palmbomen of aankleden in winterse sferen zoals een apres ski party. Ook kan een leuk thema voor een feest zijn om er een kleur aan te verbinden. Een black & white party of dat iedereen b.v. in  het wit of gala naar het feest komt. Samen bedenken we een concept op maat. En we kunnen nog meer mogelijkheden aandragen om uw feestavond nog leuker te maken.

Zo helpt een led verlichte dansvloer om de sfeer van de 70’s & 80’s te verkrijgen. Heerlijk dansen op zo’n leuke discovloer in je “John Travolta” outfit. Maar heeft u een “dance” of “club” feest, dan kunt u ook kiezen moderne strakke led dansvloer.

Vrijblijvende prijsopgave

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of stel ons iedere vraag die u maar wilt. U krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons, dat is zeker!

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DJ Garantie

All-in Prijs

Z

Stijlvolle Led Shows

l

TPW Beoordeling 9,8

Naast een led verlichte dansvloer kunnen wij uw feest nog spectaculairder maken, met onze videowall. De gasten krijgen naast de muziek ook de hits van vroeger tot nu met beeld en geluid, op een super scherpe videowall te zien. Ook visuals (bewegende animaties) kunnen hier op vertoond worden door onze vj.

En om het feest nog leuker te maken, hebben we voor u een schitterende laser show. De lasershow zorgt ervoor dat de beleving van de muziek nog beter is, door de prachtige strakke stralen die over het publiek heen gaan. Het geeft je het idee dat je op een grote “dance party” staat. De lasers zijn krachtig en geven juist dat stukje extra sfeer op de stevige dance/club muziek.

Dj huren themafeest

Natuurlijk kunnen wij u helpen met de aankleding en het bedenken van een leuk thema voor uw feest, maar ook is de dj belangrijk voor de feestavond. Sound4all werkt alleen met allround bruiloft en bedrijfsfeest dj’s, die minimaal 10 jaar ervaring hebben. Zij kunnen alle stijlen muziek draaien, maar houden weten ze goed in te spelen op de dansende gasten. Tevens is het van belang dat er goed gelet wordt op het volume van de geluidsapparatuur, zodat het voor iedereen een aangename avondfeest wordt.

Sound4all verzorgt vele evenementen. Van een kasteelfeest tot een Dinner party of 80’s/90’s video party. Het kan van klein naar groot, zoals een bedrijfsborrel tot een wijkfeest. Met onze ervaring kunnen wij u adviseren en mee denken met de specifieke mogelijkheden voor uw feest.

Vul het Contactformulier in

We geven je dan binnen 24 uur een reactie, beloofd!

Bel ons

Stel ons direct je vraag.